Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μακρόν : Ο Ερντογάν μεταφέρει μισθοφόρους στη Λιβύη

No Comments Share:

Μακρόν: “Ο Ερντογάν δεν τηρεί τις υποσχέσεις που έδωσε στη σύνοδο του Βερολίνου και μεταφέρει Σύριους τζιχαντιστές στη Λιβύη

Ο ΠτΔ της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν που φιλοξένησε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την κοινή συνέντευξη τύπου έκανε δηλώσεις κατηγορώντας τον πρόεδρο του κόμματος ΑΚΡ και ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Στην κοινή συνέντευξη τύπου Μακρόν και Μητσοτάκη στο Μέγαρο Ελυζέ με , υπήρξαν κατηγορίες κατά του ΠτΔ Ερντογάν.
Ο Γάλλος πρόεδρος κατηγόρησε τον Τούρκο ομόλογο του ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις που έδωσε στην σύνοδο που πραγματοποιήθηκε για τη Λιβύη στο Βερολίνο και ότι συνεχίζει να μεταφέρει Σύριους μισθοφόρους στρατιώτες με τουρκικά πλοία στην Λιβύη.
Ο Μακρόν είπε : Επιθυμώ να εκφράσω την ανησυχία μου καθώς η συμπεριφορά της Τουρκίας έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις υποσχέσεις που έδωσε στην σύνοδο του Βερολίνου ο Πρόεδρος Ερντογάν. Κατά τις τελευταίες μέρες βλέπουμε τουρκικά μαχητικά πλοία με Σύριους μισθοφόρους να φτάνουν στα εδάφη της Λιβύης. Αυτό είναι μία ξεκάθαρη και σοβαρή παραβίαση αυτών που συμφωνήθηκαν στο Βερολίνο Και αποτελεί μη τήρηση των υποσχέσεων που δόθηκαν.”
…….

Sputnik   29/1/2020

Previous Article

Tι θέλουν να μας πούνε άραγε με τις αφίσες τους οι ¨συντοπίτες μας¨ στην Τουρκία ;

Next Article

Σκεφτείτε να το έκαναν αυτό χριστιανοί σε μουσουλμανική χώρα…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *