Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΤΑΝ Ο ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ…

1 Comment Share:

O Πρωθυπουργός της Ελλάδας Τσίπρας από τον φόβο του πήρε το ΝΑΤΟ

cipras-nato-komutan

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρας από τον φόβο του προσέφυγε στο ΝΑΤΟ. Τα λόγια του προέδρου της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με την συνθήκη της Λωζάννης και τα νησιά του Αιγαίου έδιωξαν την γαλήνη από την Ελλάδα. Μετά από τις ανακοινώσεις επί μέρες στην Ελλάδα για αυτό το θέμα, σήμερα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας  συναντήθηκε στο μέγαρο Μαξίμου με τον Ανώτατο Συμμαχικό Διοικητή Ευρώπης του ΝΑΤΟ, στρατηγό Κέρτις Σκαπαρότι.
Ο πρωθυπουργός Τσίπρας στην συνάντηση αυτή, εξέφρασε την βαθιά του ανησυχία  για τις τελευταίες δηλώσεις που έγιναν από την πλευρά της Τουρκίας.

O Τσίπρας τόνισε πως  η ασφάλεια και η σταθερότητα στην περιοχή μπορούν να εξασφαλιστούν μόνο στη βάση του διεθνούς δικαίου.

http://www.birlikgazetesi.net/haberler/11991-cpras-korkudan-soluu-natoda-aldi.html

3/10/2016

Σχ : Ο τίτλος που θέσαμε υποννοεί τον αρθρογράφο ου γράφει τα περί φόβου. Η αλήθεια πάντως είναι πως και εμείς θα προτιμούσαμε ένα ¨Μολών λαβέ¨ προς τον Ερντογάν. Όλα τα άλλα είναι άχρηστα και μόνο χάσιμο χρόνου.

Previous Article

ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Next Article

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Για να πεί το “μολών λαβε” ο αρχηγός του ελληνικού κράτους θα πρέπει να διαθέτει και τα απαραίτητα προσόντα…….δυστυχώς, σε αυτή τη καμπή της ελληνικής μας ιστορίας όχι μόνο ο σημερινός πρωθυπυργός αλλά και οι περισσότεροι έλληνες βουλευτές-βολευτές δεν διαθέτουν αυτά τα προσόντα. Κοντολογίς, είμαστε καταδικασμένοι να αναμένουμε την ήδη προγραμματισμένη παραχώρηση κάποιων νησιών στο Αιγαίο και της δυτικής Θράκης επίσης στη γείτονα χώρα, εκτός κι αν γίνει ένα θαύμα και βρεθεί Ο ηγέτης που θα επιδείξει άριστη διπλωματία , αποφασιστικότητα, θάρρος και πατριωτισμό και θα καταφέρει να αλλάξει το ρου της ιστορίας……..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *