Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αρθρογράφος της Μιλλέτ: ¨Εάν αναρωτιέστε για την εθνική μας ταυτότητα, εύκολο είναι: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ¨

No Comments Share:

Εάν αναρωτιέστε για την εθνική μας ταυτότητα, εύκολο είναι: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Bilal

………………

Καταρχήν επιθυμώ να αρχίσω με τις δηλώσεις του υπουργού εξωτερικών Κοτζιά. Ο Κοτζιάς έκανε δηλώσεις σχετικά με την μειονότητα λέγοντας ¨ μεγάλο κομμάτι των Ρομά και των Πομάκων έχουν αποκτήσει εθνική ελληνική συνείδηση. Αυτό ενοχλεί τους Τούρκους¨.

Σχετικά με αυτή την φράση που είπε ο Κοτζιάς, γίνεται αντιληπτό πως τα στελέχη του από την περιοχή μας, είτε δεν γνώρισαν καλά την μειονότητα μας είτε δεν ασκούν καλά τα καθήκοντα τους.  Εάν οι αρμόδιοι του υπουργείου Εξωτερικών της περιοχής μας είχαν καταβάλει πραγματικά προσπάθεια να γνωρίσουν από κάθε πλευρά την μειονότητα μας και εάν έδιναν αληθινές πληροφορίες στο υπουργείο στο οποίο υπάγονται, τότε ο υπουργό μας κ. Κοτζιάς δεν θα πετούσε μια τέτοια ανοησία.

Καταρχήν η φράση αυτή του υπουργού είναι μια φράση που διασπά σε ομάδες την μειονότητα μας και την προσβάλει σοβαρά. Γίνεται αντιληπτό πως το ότι ¨μεγάλο κομμάτι των Ρομά και των Πομάκων έχουν αποκτήσει εθνική ελληνική συνείδηση¨, αυτό είναι κάτι που ευχαριστεί τον υπουργό. Αναφέρεται δηλαδή πως το γεγονός πως κάποιοι άνθρωποι απομακρυνόμενοι από την εθνική τους αυτοσυνειδησία, αποκτούν μια άλλη εθνική συνείδηση, είναι κάτι το άξιο θαυμασμού. Και μάλιστα έτι περαιτέρω το ότι αυτή η κατάσταση ενοχλεί τους Τούρκους, αποτελεί πηγή περηφάνιας για τον υπουργό.

Τι περίεργο, παρά το ότι από την μέρα που αφεθήκαμε στην Ελλάδα, στα 90 αυτά δύσκολα χρόνια και παρά τις δυσκολίες, ενώ εμείς δεν προκαλέσαμε καμία δυσκολία στην Ελλάδα, ο υπουργός της πατρίδας μας αντί να είναι ευχαριστημένος από την δέσμευση μας ως Έλληνες πολίτες σε αυτή τη χώρα, προσπαθεί να πει ότι η αποκοπή από την εθνική μας ταυτότητα και η απόκτηση της ελληνικής εθνικής συνείδησης είναι προς το συμφέρον αυτής της χώρας.

Στον κύριο υπουργό μας επιθυμώ να υπενθυμίσω το εξής. Ένα άτομο ανεξαρτήτως του ποια εθνική ταυτότητα έχει, εάν την αρνηθεί και δηλώσει κάτι άλλο, αυτό είναι τουλάχιστον διπλοπροσωπία. Τέτοια άτομα όπως προδίδουν την ταυτότητα τους και την κοινότητα, έτσι έρχεται μέρα που προδίδουν και την άλλη ταυτότητα και κοινότητα στην οποία δεν ανήκουν.

…………………..

Σχετικά με αυτή την φιλολογία περί ¨Πομάκων, Τούρκων, Ρωμά¨, έχουμε γράψει πολλές φορές. Δεν υπάρχει νόημα να τα γράψουμε ξανά. Εμείς δεν αποφεύγουμε την αλήθεια περί ¨Πομάκων¨. Σε εσάς που λέτε πως οι Πομάκοι δεν είναι Τούρκοι, εγώ και άλλοι χιλιάδες μειονοτικοί σαν εμένα τους λέμε:  ¨Εμείς είμαστε Πομάκοι Τούρκοι. Αυτοί τους οποίους λέτε Πομάκους είναι καθαροί-πεντακάθαροι Τούρκοι. Έτσι το ξέρουμε, έτσι το πιστεύουμε, .έτσι το βιώνουμε. Το ότι εσείς και άλλοι χιλιάδες υπουργοί ή μη υπουργοί λένε πως εμείς δεν είμαστε Τούρκοι, αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα του τουρκισμού μας.

Αυτοί οι οποίοι σας λένε πως εμείς αποκτήσαμε ελληνική εθνική ταυτότητα, σας λένε ένα τεράστιο ψέμα. Κοροϊδεύουν και εσάς και την ελληνική εθνική γνώμη. Εάν όμως αναρωτιέστε για το πόσο Τούρκοι είμαστε έρχεστε κάνετε ένα δημοψήφισμα και όλοι θα σεβαστούν το αποτέλεσμα. Τόσο απλά.

Α εάν με την φράση ¨ελληνική εθνική συνείδηση¨ εννοείτε την  ελληνική ιθαγένεια, τότε μπορώ να ισχυριστώ πως η τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης, διαθέτει περισσότερη και από εσάς.

…………………

…………………

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=6893
Μπιλάλ Μπουντούρ
2/3/2017

Previous Article

ΟΙ ¨ΦΤΗΝΕΣ¨ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ

Next Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΔ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *