Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΕΔΑΔ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΙΑ

No Comments Share:

H Τουρκία πάει τις Ολλανδία και Γερμανία στο Ε.Δ.Α.Δ.

turkiye-almanya-ve-hollanda-ya-karsi-aihm-e-9369626_9603_o

Ο πρόεδρος της Δημοκρτίας Ερντογάν ανακοίνωσε πως θα μταφέρουν την υπόθεση με τις φασιστικές πρακτικές Ευρωπαϊκών χωρών, με πρώτες τις Γερμανία και Ολλανδία στο Ε.Δ.Α.Δ. (Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων).

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε πως ¨ενάντια στην Ολλανδία που κορύφωσε την τυρρανική της πρακτική με τα μέτρα σκάνδαλο σε βάρος της υπουργού Οικογενείας Φατμά Μπετούλ, της Γερμανία αλλά και άλλων ευρωπαϊκών χωρων που θέτουν απαγορεύσεις θα γίνουν τα διεθνώς δέοντα¨και έδωσε τα πρώτα ίχνη σχετικά με τα βηματα που θα γίνουν.

 

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ATV-A Haber και σε κοινή εκπομπή, υπενθύμισε πως στα επεισόδια στην Ολλανδία υπήρξαν 17 συλλήψεις και πρόσθεσε πως ¨Επιτέθηκαν με σκυλιά και άλογα. Εκεί τα χλωρά κάηκαν με τα ξερά. Δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο της Δύσης. Εμείς δεν θέλαμε να δούμε τέτοια¨.

¨ΜΕΡΚΕΛ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ¨

Ο Ερντογάν θύμισε πως και η Γερμανίδα πρωθυπουργός Μέρκελ στήριξε την Ολλανδία και είπε: ¨Kαι η Γερμανίδα καγκελάριος πήρε θέση δίπλα στην Ολλανδία. Κρίμα σε εσένα. Φαίνεται ότι και εσύ τα ίδια μυαλά έχεις. Αυτό σημαίνουν αυτά. Αφού δήλωσε πως είμαι δίπλα σου, άρα και αυτή έχει τα ίδια μυαλά¨.

¨ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΔΑΔ¨

Ο Ερντογάν σχετικά με τα βήματα που θα γίνουν δήλωσε τα εξής: Αυτά που έκαναν αυτοί δεν συνάδουν ούτε με το κεκτημένο της Ε.Ε., ούτε με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτοί δεν αναγνωρίζουν νόμο. Αυτοί όταν τους συμφέρει μιλάνε κατά το δοκούν για διεθνές δίκαιο.  Εμείς δεν τα ζήσαμε αυτά στο ΕΔΑΔ ; Τώρα θα δείτε, θα πάμε στο ΕΔΑΔ. Όλοι οι φίλοι υπουργοί θα προσφύγουν στα δέοντα μέρη. Εγώ δεν ξέρω από τώρα την απόφαση που θα ληφθεί. Αλλά εμείς θα πράξουμε τα δέοντα. Εμείς να πράξουμε και εκείνοι ας λένε τα ίδια. Μετά από αυτό και εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Η Τουρκία ενδυναμώνεται πια. Μας λένε πως δεν μπορεί να ενδυναμώνεται τόσο. Εμείς λοιπόν λέμε πως θα δυναμώσουμε¨.

http://www.sondakika.com/haber/haber-turkiye-almanya-ve-hollanda-ya-karsi-aihm-e-9369626/

13/3/2017

Σχ: Κρίνοντας από αυτά που λέει, μάλλον ο Ερντογάν επιλέγει πια την αποκλιμάκωση της έντασης με Ολλανδία και Γερμανία. Και ένας από τους λόγους για αυτό είναι πως είδε πως οι περισσότεροι Ευρωπαίοι στήριξαν την Ολλανδία. Βλέπετε πως παρά τα φουσκωμένα λόγια Τούρκων υπουργών περί κυρώσεων, δεν ανακοίνωσε ΤΙΠΟΤΕ ουσιαστικό. Τώρα για το ΕΔΑΔ…. σιγά μην σπάσει κανένα αυγό !

Previous Article

Αρθρογράφος της Μιλλέτ: ¨Εάν αναρωτιέστε για την εθνική μας ταυτότητα, εύκολο είναι: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ¨

Next Article

ENOXΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΜΑΚΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *