Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

MIA AKOMH ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΖΙΛΙΚΤΣΑ

0 σχόλια Share:

 

Το Αζινλίκτσα είναι η πρώτη μειονοτική ειδησεογραφική ιστοσελίδα στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών ΜΜΕ

Στο Μητρώο Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης που θέσπισε πρόσφατα η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης – Επικοινωνίας συγκαταλέγεται πλέον και το azinlikca.net με αριθμό μητρώου 13193.
Το κάθε μέλος του Μητρώου φέρει σε εμφανές σημείο της αρχικής του σελίδας το σήμα πιστοποίησης μέλους, ενώ σημειώνεται ότι μόνο τα εγγεγραμμένα μέλη δικαιούνται να λαμβάνουν κρατική διαφήμιση. Μεταξύ άλλων, στα προνόμια των μελών του Μητρώου συγκαταλέγονται:

Το δικαίωμα πρόσβασης στην κρατική διαφήμιση, μέσω της εφαρμογής της νομοθεσίας για την κατανομή της.
Η δωρεάν παροχή υπηρεσίας εντοπισμού Λογοκλοπής, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου (Ο.Σ.Δ.Ε.Λ).
Η συνεργασία στα ερευνητικά, εκπαιδευτικά και λοιπά προγράμματα του Εθνικού Κέντρου Οπτικοακουστικών Μέσων (Ε.Κ.Ο.Μ.Ε.).
Η διαπίστευση δημοσιογράφων.

http://www.azinlikca.net/eidiseis/item/11139-to-azinlikca-einai-i-proti-meionotiki-eidiseografiki-istoselida-sto-mitroo-epixeiriseon-ilektronikon-mme.html

29/12/2017

Σχ: Ένα μπράβο στην ιστοσελίδα αυτή, που αποτελεί μια σπάνια όαση μετριοπάθειας  μέσα στην έρημο των τουρκοδίαιτων ΜΜΕ που λυμαίνονται τα χρήματα της Τουρκίας μέσα στην ελληνική Θράκη…

Previous Article

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ…

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΖΑΝ ΑXΜΕΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *