Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ

No Comments Share:

Ο Πρέσβης κ. Αλεξανδρής συναντήθηκε με τους επίσημους μουφτήδες

Όπως έγινε γνωστό ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβης κ. Αλέξης Αλεξανδρής, στις 10 Ιουλίου ημέρα Τρίτη, συναντήθηκε με τους επίσημους μουφτήδες της Θράκης. Ο πρέσβης κ. Αλεξανδρής ενημέρωσε τους επίσημους μουφτήδες σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις.

Ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών Πρέσβης κ. Αλέξης Αλεξανδρής πραγματοποίησε μια συνάντηση με τον επίσημο Μουφτή Κομοτηνής Χαφίζ Τζεμαλή Μέτσο, με τον επίσημο Μουφτή Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου καθώς και με τον τοποτηρητή Μουφτή Διδυμοτείχου Μεχμέτ Σερίφ Δαμάδογλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Πρέσβης κ. Αλεξανδρής μέσα στα πλαίσια της συνάντησης συζήτησε με τους επίσημους μουφτήδες τις τελευταίες εξελίξεις και πραγματοποίησε ανταλλαγή απόψεων μαζί τους.

Ο πρέσβης κ. Αλεξανδρής στη δήλωση του στο Αζινλίκτσα δεν έδωσε λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της συνάντησης και είπε: «ενημέρωσα τους μουφτήδες μας για τις τελευταίες εξελίξεις που σημειώθηκαν στη χώρα μας και με την ευκαιρία του επερχόμενου Ραμαζανιού, τους ευχήθηκα και καλό Ραμαζάνι».

Περιοδικό Αζινλίκτσα  11/7/2012

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΡΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ¨ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ¨

Next Article

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *