Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

NEO ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΕΒΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ

0 σχόλια Share:
Spread the love

 

Ε μα, αυτός ο σύλλογος Χίλια πραγματικά υπερασπίζει την μειονότητα. Οι πιστοί στο χωριό Γονικό, μετά από την προσευχή του Μπαιραμιού περίμεναν μέσα στο τζαμί, ώστε τα γνωστά 4 άτομα να βγούνε και να πάνε στο σπίτι τους δίχως επεισόδια. Αλλά αυτά τα 4 άτομα βγήκαν στην αυλή του τζαμιού και περίμεναν να βγούνε οι πιστοί. Τότε ένας εξ αυτών που ήταν στο τζαμί, βγαίνει και τους λέει πως “οι χωρικοί δεν θέλουν να γιορτάσουν μαζί σας, για αυτό περιμένουν μέσα στο τζαμί να φύγετε εσείς”. Τότε αυτοί οι 4 άρχισαν να εκτοξεύουν βρισιές προς τους χωρικούς λέγοντας τους “είστε άνθρωποι των γκιαούρηδων, είστε άνθρωποι των παπάδων” .
Είναι αληθές αυτο; Εγώ φυσικά δεν βρισκόμουν εκεί. Αυτά είναι που μου περιέγραψαν. Φυσικά ο Θεός να μην δώσει σε κανέναν να μην τον θέλουν οι χωρικοί του στον εορτασμό.
Και το ότι ο σύλλογος Χίλια έβγαλε ανακοίνωση-καταγγελία για αυτά τα 4 άτομα που αποτελούν μειονότητα στην περιοχή, επιβεβαιώνει πως και ο σύλλογος στην περιοχή εκεί έχει καταστεί μειονότητα.
Από την άλλη εντύπωση προκαλεί πως οι περισσότερες από τις ανακοινώσεις που κάνει ο σύλλογος τον τελευταίο καιρό, έχουν πολιτικό και θρησκευτικό περιεχόμενο. Άραγε πολιτικοποιήθηκε μήπως ο σύλλογος Χίλια ή έγινε θρησκευτικός σύλλογος ;

FACEBOOK Καμίλ Σιτζάκ Εμίν
31/8/2018

Σχ: Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο της διαμάχης ανάμεσα στους προξενοστήρικτους σουνίτες (και λίγους αλεβίτες) απέναντι στην μεγάλη πλειοψηφία των αλεβιτών. Οι τελευταίοι θέλουν να διαφυλλάξουν ανόθευτη την πίστη τους, αλλά αυτό δεν αρέσει στο προξενείο…

Previous Article

¨Ό,τι θέλεις κάμε, δέρνε, κόβε, σφάζε, κάψε με, εγώ τον Χριστό μου δεν αρνούμαι¨

Next Article

ΔΗΛΩΣH ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *