Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣH ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ : ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !!!

No Comments Share:

……………..

Xρωστάμε υπό αυτή την κατάσταση, για να μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον με ελπίδα. Όπως κάθε επιλογή έτσι και αυτή έχει το κόστος της. Το xρέος αυτό ενίοτε το πληρώνουμε με μάρτυρες και τραυματίες ήρωες. Ενίοτε πληρώνουμε κόστος, όντας ενάντιοι στις διακρίσεις και τις αδικίες.Έτσι λοιπόν το τελευταίο διάστημα πληρώνουμε οικονομικό κόστος. Για παράδειγμα στο θέμα της τρομοκρατίας τι μας ζητήθηκε;  Όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις να παρενοχλούν χώρα μας, αλλά εμείς να καθόμαστε με δεμένα τα χέρια, έτσι; Στο θέμα της αντιτρομοκρατίας όλοι έχουν δικαιώματα, αλλά όταν το θέμα είναι η Τουρκία, ξαφνικά αλλάζει το χρώμα της υπόθεσης. Στο θέμα των επιθέσεων που δεχόμαστε από την Συρία αφεθήκαμε σχεδόν μόνοι μας. Αντιπυραυλικό σύστημα αμύνης δεν μας δόθηκε. Μάλιστα τα όπλα που με χρήματα δεν τα έδωσαν σε εμάς, πήγαν και τα έδωσαν στις τρομοκρατικές οργανώσεις. Και μόλις εμείς αναζητήσαμε εναλλακτικές, αμέσως βγήκαν μπροστά μας ενάντιοι. Εμείς δεν είναι δυνατόν να αποδεχτούμε τέτοια επιβολή.

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ S-400

Η Τουρκία χρειάζεται τους S-400. Η συμφωνία τελείωσε, το συντομότερο θα τους παραλάβουμε. Η Τουρκία χρειάζεται επίσης και τα F-35 στα οποία είναι εταίρος. Η Τουρκία έχει ανάγκη επίσης τα αεροσκάφη που θα αναπτύξει η ίδια. Τώρα το αν θα τα παραδώσουν ή όχι δεν ξέρω. Εάν τα δώσουν αυτό είναι απόδειξη πως τηρούνε την συμφωνία. Εμείς μέχρι τώρα ως εκ της θέσεως μας ως εταίροι πληρώσαμε 900 εκ. $ Μόλις φτάνουν οι δόσεις, πληρώνουμε. Βάσει της συμφωνίας πρέπει να μας δοθούνε 120 F-35. Είτε τα δώσουν είτε όχι. Πλέον ο κόσμος δεν είναι μια χώρα. Εάν δεν τα δώσουν εκεί, θα προμηθευτούμε από αλλού. Ή θα παράξουμε.

¨ΟΙ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΝΕΝΑ¨

Αν αρχίσω να απαριθμώ τις υποσχέσεις που μας έδωσαν οι ΗΠΑ μόνο στο θέμα της Συρίας και δεν εκπλήρωσαν , δεν θα έχουν πρόσωπο να δούνε στα μάτια κανένα. Η προσπάθεια να καταρρίψουν την Τουρκία, με πρόφαση μια δίκη στην Σμύρνη που διεξάγεται πλήρως εντός του δικαίου, δεν περιγράφεται με λογική. Κατά τον ίδιο τρόπο η ΕΕ, στο θέμα των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, όταν έρχεται η σειρά μας, ξέρουν πολλοί καλά πως στρέφουν σαν τον ανεμόμυλο εκείνα τα κριτήρια για τα οποία καυχώνται.

¨ΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ¨

Η αστάθεια στο συνάλλαγμα είναι μια επιχείρηση κατά της χώρας μας. Αυτά που δεν μπόρεσαν να τα κάνουν με τι τρομοκρατικές οργανώσεις και τις εντός ημών συμμορίες, προσπαθούν να τα κάνουν με το όπλο της οικονομίας, μετατρέποντας το συνάλλαγμα σε συνάλλαγμα-σφαίρα.

Η Τουρκία θα ξεπεράσει και αυτές τις επιθέσεις. Εάν υπάρχουν κάποιοι που ρωτάνε ¨Τι θα γίνει με το συνάλλαγμα¨, η απάντηση μας είναι η εξής: ¨Μα και αυτό θα περάσει¨… Η οικονομική μας ηγεσία παίρνει τα δέοντα μέτρα¨.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/1069231/Erdogan_dan_F-35_aciklamasi__Verirler__vermezler_bilemeyiz__parasini_odedik.html

31/8/2018

Σχ: Δεν μπορεί, κάποια πλάκα κάνει ! Είναι δυνατόν να είναι τόσο δεινή θέση η οικονομία και ο επικεφαλής να λέει ¨Κι αυτό θα περάσει¨; Και βέβαια αυτό είναι κάτι που το λες πολύ εύκολα όταν ζεις μέσα σε ένα μέγαρρο με 1000 δωμάτια…

 

Previous Article

NEO ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΕΒΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΞΕΝΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *