Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ψευδομουφτής Ξάνθης : ¨Δεν λύγισα και δεν θα λυγίσω αυτό αποτελεί μία γνωστή αλήθεια¨!!!

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 31/3/2021

Σε συνέντευξη που έδωσε ο ψευδομουφτής Ξάνθης Αχμέτ Μέτε προς την ιστοσελίδα Birlik, μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής :

¨Θυμάστε πως πριν από μερικά χρόνια στη Γλαύκη ένας στρατιώτης είχε πνιγεί. Μας κάλεσαν στην κηδεία του και εμείς πήγαμε. Όμως το ελληνικό κράτος σε εκείνη την κηδεία, μάζεψε εκεί τον δικό του ιμάμη, στρατιώτες μέλη των υπηρεσιών πληροφοριών, τους 240 ιμαμηδες και ήρθαν εκεί. Και επειδή εκεί δεν εμφανίστηκε από εμάς κάποια αντίθεση, αυτοί με ψέματα θέλησαν να προκαλέσουν ταραχή στον κόσμο. Βγήκε στην εφημερίδα πως δήθεν έσκισαν κάποιοι τη σημαία, δήθεν κάποιοι έδιωξαν τους στρατιώτες, δήθεν υπήρξαν απειλές και δήθεν απειλήθηκε η οικογένεια. Εμείς αμυνόμενοι σε αυτά υποβάλαμε μηνύσεις.
……
…..
Πρόκειται για μία γυναίκα. Αυτή έκανε δηλώσεις περί σκισίματος της σημαίας. Όταν εμείς της κάναμε μήνυση, μας έκανε και αυτή μήνυση. Και υποστηρίζει πως “Με είπαν ρατσίστρια, με είπαν Χρυσαυγίτισα που δεν είμαι” και έτσι μας έκανε μήνυση. Εμείς τα συνηθίσαμε αυτά. Όταν είσαι επικεφαλής κάποιου μειονοτικού φορέα συνεχώς από αυτά που δηλώνεις βγάζουν κάτι. Ο σκοπός τους δεν είναι να αποδείξουν πως αυτά που λέμε είναι λάθος. Αλλά να διασφαλίσουν πως δεν θα μιλάμε η να διασφαλίσουν πως δεν θα ακούγεται η φωνή αυτής της κοινότητας. Εγώ φυσικά δεν λύγισα και δεν θα λυγίσω αυτό αποτελεί μία γνωστή αλήθεια. Δηλαδή ακόμη και αν στο τέλος της ιστορίας υπάρχει η φυλακή ή ο θάνατος εμείς δεν φοβόμαστε. Εγώ το σημαντικό σημείο πάνω στο οποίο στέκομαι, είναι η διασφάλιση πώς οι επικεφαλής της μειονότητας πρέπει να συνεχίσουν αυτόν τον αγώνα. Κάθε κοινότητα έχει ανάγκη από από έναν ή 1-2 ανθρώπους που θα βαδίσουν μπροστά.
Πριν από αρκετά χρόνια ένας Έλληνας με μπόι περίπου 2- 2,10 ηλικιωμένους άνθρωπος γύρω στα 70, είχα πάει στο ζαχαροπλάστη και ήρθε δίπλα μου. Με ρώτησε “Εσύ είσαι ο Μέτε;” και εγώ του είπα “Ναι εγώ είμαι”. Με χτύπησε λίγο στην πλάτη και εγώ νόμιζα ότι θα μου έλεγε κάτι επιτιθέμενος.  Εκείνος όμως μου είπε: Κοίτα γιε μου κάθε κοινότητα έχει ανάγκη από ηγέτη. Εγώ σε παρακολουθώ, αυτά που κάνεις είναι πολύ καλά και αυτή η κοινότητα έχει ανάγκη από ανθρώπους να την υπερασπιστούν. Δεν θα φοβάσαι” . Αυτά μου τα είπε ένας Έλληνας¨.

Από μετριοφροσύνη δεν πάει και τόσο καλά ο Μέτε….

Πάντως αφού είναι τόσο θαρραλέος, εμείς τον προκαλούμε.

Ας κάνει ΜΙΑ δήλωση που να μην είναι στην επίσημη γραμμή της Τουρκίας.

Τολμά να κάνει τέτοια δήλωση ;

Ή το ¨λιοντάρι¨ το κάνει μόνο απέναντι στην Ελλάδα ;

Previous Article

Ο διευθυντής της Κεντρικής Τράπεζας ξέπλενε χρήματα αρχιμαφιόζων ;…

Next Article

Διαδικασίες Fast track από Μηταράκη για την επέκταση του ΚΥΤ στο Φυλάκιο-Έβρου….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.