- 27 January 2017
- By TourkikaNea.gr
- 0 Comments
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΕ)
Οι 29 Ιανουαρίου θα τιμηθούνε…
Εκδήλωση τιμής θα πραγματοποιηθεί για την ¨Ημέρα Εθνικής Αντίστασης και Κοινοτικής Αλληλεγγύης-29/1/1988¨ που είναι γνωστή και ως ¨Πορεία Τουρκισμού¨, όπως και για την επέτειο από το ¨Πογκρόμ της 29/1/1990¨ που έγινε τότε κατά της μειονότητας .
Η εκδήλωση που οργανώνεται από την Συμβουλευτική Επιτροπή Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης (B.T.T.A.D.K.) και θα έχει ομιλητή τον βοηθό κοσμήτορα Δρ. Αλή Χουσείνογλου, θα τελεστεί στις 29/1 στην αίθουσα της GTGB (Ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής).
Σχετικά με το θέμα αυτό η Συμβουλευτική Επιτροπή έκανε την εξής γραπτή ανακοίνωση:
Τελετή τιμής θα τελεστεί από την B.T.T.A.D.K., επ΄ευκαιρία της επετείου της ¨Ημέρας Εθνικής Αντίστασης και Κοινοτικής Αλληλεγγύης-29/1/1988¨, όπως και για την επέτειο από το ¨Πογκρόμ της 29/1/1990¨ που έγινε τότε κατά της τουρκικής μειονότητας . Στην εκδήλωση για τις 29/1 είναι καλεσμένος όλος ο λαός μας.
Ομιλητής: Βοηθός κοσμήτορα Δρ. Αλή Χουσείνολου
Χώρος: ένωση Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής
Ημερομηνία: Κυριακή 29/1/2017
Ώρα: 18:00
http://gundemgazetesi.com/haber/detay/2557
24/1/2017
Σχ : Αν θέλει κάποιος περισσότερες πληροφορίες για τον ομιλητή της εκδήλωσης, τον παραπέμπουμε την διεύθυνση https://tourkikanea.gr/?s=%CE%91%CE%BB%CE%AE+%CE%A7%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85
