Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Έσφαξαν τις κατσίκες του, πήραν τα βενζινοπρίονα…

No Comments Share:

Αυτή είναι η καθημερινότητα του Χαλκειούς για την οποία δεν μιλάμε
Παντελής Φύκαρης

Μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να μην είναι πάνω από τη ΒΙ.ΑΛ. όμως η καθημερινότητα στο Χαλκειός φαντάζει με κόλαση
Τις καταστροφές της νύχτας μετρούν σχεδόν καθημερινά οι κάτοικοι του Χαλκειούς, με τον πρόεδρο του Χαλκειούς Βασίλη Βίγκα, να τονίζει στον «π» ότι το τελευταίο διάστημα οι λεηλασίες και οι κλοπές στην περιοχή είναι μόνιμο φαινόμενο.

Με τους κατοίκους να εγκαταλείπουν σταδιακά την καλλιέργεια της γης, αφού πλέον το κόστος των επισκευών είναι οικονομικά ασύμφορο και τις αποζημιώσεις να καθυστερούν υπερβολικά, σειρά έχουν τα οικόσιτα ζώα.

«Κατσίκες, κότες, λαγοί πλέον σφάζονται στο πόδι και καταλήγουν στη ΒΙ.ΑΛ., με τους δράστες να παραμένουν στο απυρόβλητο και τους κατοίκους να αναζητούν σανίδα σωτηρίας στην Αστυνομία», επισημαίνει ο Πρόεδρος του χωριού.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα ο «π» είναι από τις καταστροφές σε στάβλο οικίας, όπου ανενόχλητοι οι δράστες, έσφαξαν και πήραν 3 κατσίκες, χορτοκοπτικά, 2 βενζινοπρίονα και καθώς και άλλα εργαλεία που είχε ο ιδιοκτήτης στην αποθήκη του.

https://www.politischios.gr/horia/aute-einai-e-kathemerinoteta-tou-khalkeious-gia-ten-opoia-den-milame?fbclid=IwAR2dziVbIxzC_8SLFhiGhHZcOwiyOcIjrGO7kXvfeNGh11kMLDy8PYuCtI0

13/6/2020

Previous Article

Νέες ¨επενδύσεις¨ : Μαχαίρια, φωτιές, απειλές και απόπειρα αρπαγής 3χρονου !

Next Article

Ενοχλούνται οι Τούρκοι από την τακτική αποτροπής του Λιμενικού μας ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *