Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ενοχλούνται οι Τούρκοι από την τακτική αποτροπής του Λιμενικού μας ….

No Comments Share:

………….

Η ανθρωπιστική κρίση που λόγω του εμφυλίου συνεχίζεται εδώ και χρόνια στη Συρία εξακολουθεί να υπάρχει με μία άλλη διάσταση στην θάλασσα και τα χωρικά ύδατα της Ελλάδας. Η Ελλάδα που δεν διστάζει Να φέρεται απάνθρωπα στους πρόσφυγες δεν λαμβάνει υπόψη της καταγγελίες του κόσμου. Η Ελλάδα που δεν διστάζει να χρησιμοποιεί Ακόμη και όπλα ενάντια σε γυναίκες ή ηλικιωμένους πρόσφυγες χρησιμοποίησε και την επιδημία του κορονοιου για να κλείσει τα σύνορα της. Η Ελλάδα αυτή τη φορά με πρόφαση την επιδημία του κορονοιου εντός 97 ημερών έστειλε στα τουρκικά χωρικά ύδατα 1080 πρόσφυγες.

ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΕΣΤΕΙΛΕ 295 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Πολλοί πρόσφυγες οι οποίοι ξεκινάνε από πόλεις της Τουρκίας στην Ακτή του Αιγαίου προσπαθώντας να περάσουν παράνομα στο νησί Μυτιλήνη της Ελλάδας, τους σταματάνε στα ελληνικά χωρικά ύδατα. Το ελληνικό λιμενικό χρησιμοποιώντας την μέθοδο push back τους αφήνει στην ανοιχτή θάλασσα. Μάλιστα χτυπάει τους πρόσφυγες ενώ γίνονται κατασχέσεις σε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. οι αξιωματούχοι του ελληνικού λιμενικού τις περισσότερες φορές για να προωθήσουν τους πρόσφυγες χρησιμοποιούν και όπλα. Σημαντική υπήρξε η αύξηση του αριθμού των προσφύγων που επαναπροωθήθηκαν στην περίοδο του κορονοιού. Στις πρώτες πέντε μέρες του Ιουνίου έγινε γνωστό πως επαναπροωθήθηκαν στα τουρκικά χωρικά ύδατα 295 πρόσφυγες. Στην περίοδο του κορονοιού εκδιώχθηκαν από τα ελληνικά χωρικά ύδατα τον Μάρτιο 66 τον Απρίλιο 165 και τον Μάιο 554 μετανάστες.

……………

https://www.dha.com.tr/yurt/yunanistan-koranavirus-bahanesiyle-1080-multeciyi-turk-kara-sularina-gonderdi/haber-1776416

Σχ:

Καταρχήν δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ Σύριοι πια, οι μετανάστες είναι από Αφγανιστάν και Αφρική.

Οι Τούρκοι δεν μιλάνε για το πως καταφέρνουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ κάθε μέρα και ξεκινάνε προς Ελλάδα χωρίς οι ίδιοι να τους αποτρέπουν. Αυτό είναι νόμιμο που κάνουν;

Από αυτούς που υπερασπίζονται την πολιτική No borders μόνο οι καθυστερημένοι δεν έχουν συμφέρον. Όλοι άλλοι έχουν οικονομικά, πολιτικά κ.α. συμφέροντα.

Μπράβο στο λιμενικό μας που αποτρέπει την είσοδο σε όλους όσους μπαίνουν παράνομα.

Τα σύνορα υπάρχουν ως τέτοια μόνο αν φυλάσσονται !

Previous Article

Έσφαξαν τις κατσίκες του, πήραν τα βενζινοπρίονα…

Next Article

Βίντεο-Ο πρόεδρος του Π.Ο.Υ. σε χαλαρές προσωπικές στιγμές

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *