Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μπλόκο σε φορτίο με χιλιάδες προϊόντα μαϊμού από Τουρκία

No Comments Share:

Μπλόκο σε ακόμα ένα κύκλωμα παραποιημένων προϊόντων έκαναν οι τελωνειακοί ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πηγές της ΑΑΔΕ, στο Τελωνείο Ελευσίνας, εντοπίστηκε και δεσμεύτηκε σημαντικό φορτίο προϊόντων «μαϊμού», προερχόμενο από την Τουρκία, το οποίο ήταν έτοιμο να πλημμυρίσει την ελληνική αγορά με τέτοιου είδους εμπορεύματα.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και των μηχανημάτων ελέγχου κοντέινερ, βρήκαν 2.286 τεμάχια προϊόντων «μαϊμού» (ρούχα, παπούτσια, τσάντες, πορτοφόλια κ.λπ.) γνωστών μαρκών, καθώς και 3.362 τεμάχια απομιμητικών αυτοκόλλητων ετικετών και σημάτων επώνυμων προϊόντων.

Με βάση τα μέχρι σήμερα στοιχεία, οι Αρχές εκτιμούν ότι βρίσκονται στα ίχνη διεθνούς κυκλώματος προϊόντων «μαϊμού», το οποίο γράφει σημαντικά κέρδη, εξαπατώντας τους καταναλωτές.

Ήδη έχουν εντοπιστεί και έμποροι που αποτελούν μέλη του κυκλώματος και οι οποίοι πωλούν αυτά τα παραποιημένα προϊόντα ως γνήσια, διευρύνοντας σημαντικά -και παράνομα- το περιθώριο κέρδους τους.

zougla.gr   14/6/2021

Previous Article

Πέφτουμε από τα σύννεφα !….Νέα ανάκριση για την εμπλοκή Μαρινάκη στο Noor1

Next Article

Το συνέδριο για την υπογονιμότητα ματαιώθηκε, για το αντίστοιχο του Αλή Πασά όλα βαίνουν καλώς…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *