Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Το συνέδριο για την υπογονιμότητα ματαιώθηκε, για το αντίστοιχο του Αλή Πασά όλα βαίνουν καλώς…

1 Comment Share:

¨Σε αναβολή του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γονιμότητας αναγκάστηκαν να προχωρήσουν οι διοργανωτές του, ύστερα από τη γενικευμένη, θυελλώδη κατακραυγή την οποίαν προκάλεσε το διαφημιστικό σποτ. Ήδη έχει απενεργοποιηθεί η ιστοσελίδα του Συνεδρίου, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 2-4 Ιουλίου στα Ιωάννινα.

 Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση η ακύρωση αποφασίστηκε ομόφωνα «λόγω της αρνητικής αντίδρασης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε ένα τηλεοπτικό κοινωνικό σποτ, του οποίου το μήνυμα παρερμηνεύθηκε».

Σύμφωνα με τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής το σποτ «παρουσίαζε την απαράδεκτη πίεση που δέχεται η σύγχρονη γυναίκα, ενώ αποσκοπούσε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων γονιμότητας λόγω της αύξησης της ηλικίας με την ενημέρωση του πληθυσμού για τις δυνατότητες που παρέχει σήμερα η επιστήμη, προσφέροντας στη γυναίκα την πλήρη αυτονόμηση και απελευθέρωση της από λανθασμένα στερεότυπα».

Τα παραπάνω γράφει η ιστοσελίδα protothema.gr

Ε μα κι αυτοί ! Χάθηκε να κάνουν ένα συνέδριο για το δικαίωμα του Μπάμπη του λαμαρινά να γίνει μάνα;  Ή ένα συνέδριο με τίτλο ¨Γιατί να κάνεις παιδιά όταν μπορείς να έχεις σκυλογατιά;¨. ….

Στην Τουρκία ο Ερντογάν όπου πάει κι όπου σταθεί κάνει έκκληση για τουλάχιστον 3 παιδιά και οι ¨δικοί μας¨ (……) οδηγούν σε ακύρωση συνέδρια για την υπογονιμότητα…

Είπαμε αυτό το κράτος είναι το ψευτορωμέϊκο, είναι η χαρά του Τούρκου…

Και φυσικά το συνέδριο για τον Αλή Πασά βαίνει καλώς… Να μην ξεχάσουμε να παραστούμε…  Αλήθεια ο δήμος Ιωαννίνων έχει κάνει συνέδριο για τον Άγιο Κοσμά τον Αιτωλό;

Ή μήπως η εποχή του ήταν πολύ διαφορετική από εκείνην του (σκα@@ στον τάφο του) Αλή Πασά ;

Previous Article

Μπλόκο σε φορτίο με χιλιάδες προϊόντα μαϊμού από Τουρκία

Next Article

Οι μαγκιές με το αυτοκίνητο κατέληξαν στον μαντρότοιχο- βίντεο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Υπενθ. πως το σεμινάριο για τον υπογονιμότητα ακυρώθηκε γιατί θεωρήθηκε προσβλητικό το (δυστυχώς ειλικρινές) σποτάκι πως ότι η σημερινή Ελληνίδα αργεί να τεκνοποιήσει.

    Ας μείνει τουλάχιστον το νόημα να γεννηθεί κάνα Ελληνόπουλο παραπάνω γιατί με το *άλλο* σεμινάριο δεν ασχολείται κανείς και ούτε θα θυμούνται σε, πχ, έξι χρόνια πως έγινε τέτοιο σεμινάριο ποτέ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *