Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Γιατί δεν προχωρά το νομοσχέδιο Στεφανή για τη εθνοφυλακή ;

No Comments Share:

Ioannis Nikitas — Αμυντικός Αναλυτής   Defencereview.gr

Το νομοσχέδιο Στεφανή για την αναδιοργάνωση της εθνοφυλακής και τη συγκρότηση ταγμάτων στα μεγάλα αστικά κέντρα πάγωσε επειδή ορισμένοι θεωρούν τους εθνοφύλακες ακροδεξιά στοιχεία. Κατευθυνόμενοι δημοσιογράφοι του υπ. Άμυνας έλεγαν πως γίνεται αναβίωση των ταγμάτων ασφαλείας.

Όλοι οι σχηματισμοί του #HellenicArmy έχουν χαμηλή επάνδρωση ακόμα και μονάδες πρώτης γραμμής. Γιατί δεν αυξάνεται η θητεία;  Επειδή θα θυμώσουν οι κομματικές νεολαίες. Υλοποιούμε δομή δυνάμεων με γνώμονα τα σουβλατζίδικα και τη θέση των δημάρχων που θέλουν στρατόπεδα και που όχι.

Σαν κοινωνία κ σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος δεν αντιλαμβανόμαστε διαχρονικά τα τελευταία 30 χρόνια πως η αποτροπή έναντι της Τουρκίας έχει κόστος: πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό. Αποτροπή με βαρύγδουπες δηλώσεις στις παρελάσεις δεν γίνεται. Χρειάζονται θυσίες σε πολλαπλά επίπεδα.

Εάν αυτή η κυβέρνηση ήθελε πραγματικά να αυξήσει το αξιόμαχο της εθνικής στρατιωτικής ισχύος θα έκανε δυο απλές ανέξοδες κινήσεις: αύξηση θητείας κ αξιοποίηση εφεδρείας. Δυστυχώς φαίνεται πως το πολιτικό κόστος έχει μεγαλύτερη αξία από την αναβάθμιση της ισχύος μας ως χώρα.

Twitter  24/5/2020

Σχ: Ο ¨Αττίλας¨ είναι στις πύλες μας και ακόμη κάποιοι στην Αθήνα, ακόμη ψωλ@@@@νίζουν…

 

Previous Article

ΤΟΥΡΚΟΣΙΡΙΑΛ; ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΑΛΙ!

Next Article

Ανέρωσε από καρκίνο, αντιμετωπίζει επιληψία !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *