Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μίσος για τον Σταυρό…

0 σχόλια Share:

Χάθηκε ο Σταύρος στην Αγία Ειρήνη στην Αργυρούπολη, όπως επιβεβαιώνει ο ίδιος Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος δεσμεύεται ότι θα τον επανατοποθετήσει.
Το ζήτημα έχει σαφή θρησκευτική διάσταση, αλλά είναι και εξόχως πολιτικό. Αυτά είναι μόνο τα πρόδρομα μηνύματα των συνεπειών που έχει η συντελούμενη αντικατάσταση πληθυσμού, που σε αυτή τη φάση λειτουργεί ως μια σιωπηρή εισβολή. Στην επόμενη φάση, τα φαινόμενα θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα τόσο έντονα, όσο είναι σήμερα και στα νησιά του Αιγαίου, τα οποία υφίστανται μια διαρκή επιδρομή. Μόνο αφελείς θα δέχονταν να εγκατασταθούν στον τόπο τους, άτομα που δεν τους ανέχονται και είναι σε ασύμβατη έως εχθρική σχέση με τον τρόπο ζωής τους.

Αναστάσιος Λαυρέντζος  FACEBOOK

Σχ. : Προς τιμην του ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος έγραψε τα εξής :

¨Δεσμεύομαι προσωπικά πως θα τοποθετηθεί ξανά ο Σταυρός στην Αγία Ειρήνη.
Όλοι οι Αργυρουπολίτες εδώ και πάρα πολλά χρόνια όταν ανέβαιναν στο βουνό μας στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης έβλεπαν το μεγάλο Σταυρό που είχε τοποθετήσει ο αγαπημένος μας ιερέας πατέρας Δημήτριος Νάτσης . Πριν από λίγες ημέρες τον έσπασαν βάνδαλοι και δεν σχολιάζω παραπάνω τη πράξη τους γιατί θα ξεφύγω στους χαρακτηρισμούς μου.
Δεσμεύομαι προσωπικά πως θα τοποθετηθεί ξανά ο Σταυρός στην Αγία Ειρήνη. Σε όποιους δεν αρέσει να ξέρουν πως δεν μας αρέσουν και εμάς και οπότε τον σπάνε μέχρι να τους πιάσουμε θα τον φτιάχνουμε ξανά και ξανά και ξανά!¨

 

Previous Article

Τράπεζα Danske : Μεγάλη η πιθανότητα για τουρκική νομισματική κρίση

Next Article

Ιμάμογλου : ¨Αύξηση 30-35% στα ποσοστά θανάτων την Κωνσταντινούπολη¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *