Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ISIS : Θεϊκή παρέμβαση ο θάνατος του Σουλεϊμανί !

No Comments Share:

Την ικανοποίησή του για το θάνατο του Κασέμ Σουλεϊμανί, τον οποίο χαρακτήρισε ως θεϊκή παρέμβαση, εξέφρασε το Ισλαμικό Κράτος.
Την ικανοποίησή του για το θάνατο του Κασέμ Σουλεϊμανί εξέφρασε μέσα από εβδομαδιαία εφημερίδα που εκδίδει το Ισλαμικό Κράτος.

Η εφημερίδα με το όνομα Αλ Ναμπα, παρουσίασε το θάνατο του Σολεϊμανί ως θεϊκή παρέμβαση που θα βοηθήσει τους στόχους του Ισλαμικού Κράτους και των Μουσουλμάνων γενικά, αναφέρει το BBC.

Το κείμενο που δημοσιεύθηκε στην εν λόγω εφημερίδα, δεν ανέφερε τον Ιρανό στρατηγό κατ’ όνομα αλλά ούτε και τους Αμερικάνους, οι οποίοι ήταν υπεύθυνοι για την εξουδετέρωση του Σουλεϊμάνι. Στο κείμενο απλώς γίνεται λόγος για «Ρωμαϊκούς – Περσικούς πολέμους», οι οποίοι επέτρεψαν στους Μουσουλμάνους να κατακτήσουν την Περσία, το σημερινό Ιράν δηλαδή αλλά και περιοχές της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, το Βυζάντιο.

Σύμφωνα με το κείμενο, οι αποκλιμάκωση των επιχειρήσεων των ΗΠΑ και των συμμάχων τους εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, αποτελεί ευκαιρία για την αναγέννησή του, σημειώνει η δημοσιογράφος του BBC, Μινα Αλ Λάμι.

Sputnik 11/1/2019

Σχ: Και μόνο η χαρά που εκφράζουν οι τρομοκράτες, δείχνει τον ρόλο που είχε παίξει εναντίον τους. Αναφορικά με τους Κούρδους βέβαια και τους Σέρβους,  ο ρόλος του υπήρξε σκοτεινός και αυτό είναι κάτι που θα προσπαθήσουμε να το αναδείξουμε.   

Previous Article

Έφοδος της αντιτρομοκρατικής στον Ασσύριο ιερέα…

Next Article

Δηλώσεις του υπουργού Θρησκευτικών Υποθέσεων Ερμπάς για το δημογραφικό

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *