Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κάποιοι αντιδρούν στην καταστροφή της ζωής μας…

0 σχόλια Share:

Μπροστά στην καταστροφή που μας επιφύλαξε η Κυβέρνηση με την επίκληση της “πανδημίας”, έστειλα στον δήμαρχο Σιθωνίας κ. Κυπαρίσση Ντέμπλα την ακόλουθη επιστολή με την ελπίδα να κάνει το καθήκον του.

Κύριε δήμαρχε,
Μετά την πρωτοφανή απόφαση της Κυβέρνησης να καταστρέψει οριστικά την ζωή και την οικονομία της Σιθωνίας για λόγους που ΚΑΝΕΝΑΣ δεν γνωρίζει, αναμένουμε από την πλευρά του Δήμου μας μία άμεση αντίδραση. Μια πρωτοβουλία δική σας ή και μαζί με άλλους δημάρχους της ΠΕ Χαλκιδικής που θα ζητά ΣΗΜΕΡΑ από τον πρωθυπουργό το αυτονόητο: να τροποποιήσει την εγκληματική και παρανοϊκή απόφαση που έλαβε σε βάρος μας, ώστε να αποκατασταθεί η αδικία που κι εσείς με δήλωσή σας επισημάνατε.


Με ποια λογική επιβάλλουν τα εξωφρενικά μέτρα (πχ την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε …εξωτερικούς χώρους!) σε όλη τη Χαλκιδική; Ποια είναι τα υγειονομικά χαρακτηριστικά του δήμου μας μα και όλης της Περιφερειακής Ενότητας που ώθησαν τους τελοσπάντων αρμόδιους σε τέτοιαν απόφαση;; Μπορούν όλοι οι δήμοι της Χαλκιδικής να τσουβαλιάζονται μαζί; Δεν είδαμε να επιβάλλονται μέτρα στον νομό Κυκλάδων αλλά συγκεκριμένα στη Μύκονο, εδώ γιατί πρέπει να αφορούν μια τεράστια περιοχή με τόσο διαφορετικά χαρακτηριστικά εντός της;
Από καιρό είχαμε διαπιστώσει ότι ο ΕΟΔΥ κατέγραφε στην Χαλκιδική ως δικά μας κρούσματα όλους τους τουρίστες που είχαν αυτήν ως προορισμό. Έτσι όμως διογκώθηκε τεχνητά η αναλογία κρουσμάτων σε σχέση με τον πληθυσμό, καθότι ο πληθυσμός του τόπου μας το καλοκαίρι δεν είναι 105.000 αλλά πολλαπλάσιος, άρα ο ΕΟΔΥ έπρεπε κανονικά να λάβει υπόψιν του άλλον παρανομαστή για να χρωματίσει – και να στιγματίσει – τον τόπο μας. Στείλαμε τότε – έναν μήνα πριν – e-mail για το θέμα στον ΕΟΔΥ, ο οποίος, με την κλασική γαϊδουριά των ελληνικών υπηρεσιών, ούτε καταδέχτηκε να απαντήσει. Έρχεται όμως τώρα να μας διαλύσει τις ζωές μας για το ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ!
Κύριε δήμαρχε, προσβλέπουμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως έσχατο καταφύγιο των πολιτών έναντι της αυθαιρεσίας της κεντρικής Κυβέρνησης. Δεν βλέπουμε τον δήμο μόνο ως απορριμματοσυλλέκτη αλλά και ως μεσίτη προς την όποια Κυβέρνηση, πόσο μάλλον όταν αυτή η τελευταία χωρίς καμμία ενημέρωση αποφασίζει και διατάσσει τον χαμό μας. Ενεργήστε ΣΗΜΕΡΑ, είτε μόνος είτε σε συνεννόηση με τους άλλους δημάρχους και απαιτήστε την στοιχειώδη διαφάνεια, την κοινή λογική και τον σεβασμό των δικαιωμάτων μας.
Με τιμή,
Σαρίδου Αριστέα

Previous Article

¨Το Καστελόριζο κανονικά πρέπει να είναι αποστρατικοποιημένο¨…

Next Article

Ερντογάν : ¨Η ΕΕ ξαμολά την Ελλάδα πάνω μας αλλά αυτό δεν θα σώσει την Ελλάδα¨….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *