Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πακιστάν-Με απειλές απαγόρευσαν την τοποθέτηση σταυρού στην εκκλησία !

No Comments Share:

Η πακιστανική εκκλησία αναγκάστηκε να αφαιρέσει το σταυρό μετά από απειλές από την ισλαμική κοινότητα

Μια υπό κατασκευή εκκλησία στο Πακιστάν αναγκάστηκε να αφαιρέσει τον σταυρό της αφού απειλήθηκε από μουσουλμάνους στην κοινότητά τους. Το περιστατικό συνέβη σε ένα χωριό κοντά στο Μπαλόκι, 40 μίλια από τη Λαχόρη, την πρωτεύουσα της επαρχίας Πουντζάμπ. Ο Μπάρναμπας, ένας χριστιανός κάτοικος του χωριού, ανέβασε ένα βίντεο στα κοινωνικά μέσα που εξηγούσε την κατάσταση: “Κατασκευάσαμε τρεις ορόφους σε μια εκκλησία και στερεώσαμε τον σταυρό πάνω σε αυτό”, είπε. “Ωστόσο, [ο σταυρός] αφαιρέθηκε αφού λάβαμε απειλές από ντόπιους μουσουλμάνους. Οι Μουσουλμάνοι [απαίτησαν] να αφαιρέσουμε τον σταυρό…. Επομένως, έπρεπε να τους υπακούσουμε. Τώρα, το κτίριο δεν μοιάζει με εκκλησία. Είναι απλώς ένα δωμάτιο και ως εκ τούτου είμαστε λυπημένοι.

…….

“Θα φτιάξουμε έναν σταυρό στον τοίχο της εκκλησίας. Λάβαμε αυτήν την απόφαση για την ασφάλεια και την προστασία των χριστιανών στο χωριό. Οι μουσουλμάνοι απείλησαν ότι εάν δεν αφαιρέσουμε τον σταυρό, θα απαγορεύσουν τις προσευχές και θα πάρουν την περιουσία της εκκλησίας. ”

Το Πακιστάν είναι ένα από τα πιο καταπιεστικά μέρη στον κόσμο για τους χριστιανούς, με το Open Doors να το κατατάσσει στην πρώτη πεντάδα στην παγκόσμια λίστα παρακολούθησης που έχει συντάξει. Το Πακιστάν έχει γίνει διάσημο για τους νόμους περί βλασφημίας, οι οποίοι συχνά έχουν ως αποτέλεσμα να καταδικάζονται σε θάνατο οι οπαδοί του Ιησού και στη συνέχεια να φυλακίζονται για χρόνια καθώς υποβάλλονται σε μια μακρά διαδικασία προσφυγής. Το 2018, η χριστιανή μητέρα Ασία Μπίμπι είχε καταφέρει να καταργηθεί η καταδίκη της για βλασφημία από το Ανώτατο Δικαστήριο του Πακιστάν μετά από μια δεκαετία σε ποινή θανάτου.

Λόγω ανησυχιών για την προσωπική της ασφάλεια, η Bibi και η οικογένειά της έφυγαν αργότερα από τη χώρα και έκτοτε εγκαταστάθηκαν στον Καναδά.

Τον περασμένο μήνα, η Πεντηκοστιανή Εκκλησία της Τριάδας στο Kala Shah Kaku στην επαρχία Μπαντζάμπ δέχτηκε πολιορκία από μια ομάδα ισλαμιστών ριζοσπαστών, οι οποίοι εξέδωσαν απειλές θανάτου σε πιστούς και στη συνέχεια προχώρησαν στην καύση της εκκλησίας.

Premierchristian.news 16/07/2020

Previous Article

Καλή επιτυχία να έχει στα καθήκοντά του ο Εμρέ Ισμαήλ

Next Article

¨Στρατός¨ από trolls που επιτίθενται σε αντιφρονούντες του καθεστώτος Ερντογάν…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *