Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

3.000 ευρώ ¨αέρα¨ (!) για καλό τραπέζι στο μαγαζί του Νουσρέτ στην Μύκονο…

0 σχόλια Share:

Πρόστιμο και κλείσιμο του μαγαζιού στην Ελλάδα, στον χασάπη της ¨υψηλής¨ κοινωνίας Νουσρέτ Γκιοκτσέ

Όταν οι ελεγκτές εντόπισαν πως στο εστιατόριο που άνοιξε ο χασάπης της ¨υψηλής¨ κοινωνίας στην Μύκονο (που είναι το πιο τουριστικό νησί της Ελλάδας) δεν είχαν κοπεί αποδείξεις, του επέβαλαν τιμωρία κλεισίματος για 48 ώρες.

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ ο οποίος με τα ρεστοράν που ανοίγει στην Τουρκία και στο εξωτερικό κάνει να τον συζητάνε, τελευταία άνοιξε εστιατόριο στην Μύκονο, που είναι το πιο τουριστικό νησί της Ελλάδας. Ο Νουσρέτ στο εστιατόριο του οποίου συνέρρευσαν πολλοί γνωστοί ποδοσφαιριστές, του επιβλήθηκε ποινή κλεισίματος 48 ωρών επειδή δεν έκοψε αποδείξεις.

ΕΚΛΕΙΣAN ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

Ο Νουσρέτ Γκιοκτσέ πριν από 15 μέρες άνοιξε στο νησί της Μυκόνου ένα υποκατάστημα της αλυσίδας μαγαζιών του, με την επωνυμία Nusr-Et. Ελεγκτές που επιθεώρησαν το μαγαζί, που είχε πολύ κόσμο,  εντόπισαν πως δεν είχαν κοπεί αποδείξεις αξίας 25.800 ευρώ. Η επιθεώρηση κράτησε ως το πρωί. Έγινε γνωστό πως το μαγαζί θα μείνει κλειστό για δύο μέρες και ακολούθως θα επιβληθεί πρόστιμο.

…………..

Αναφέρεται πως για να καθίσει κάποιος στα πρώτα τραπέζια του νέου μαγαζιού του Νουσρέτ Γκιοκτσέ πρέπει να δώσει ¨άερα¨ 3.000 ευρώ.  

https://www.sondakika.com/haber/haber-nusr-et-e-mikonos-ta-ceza-12166765/
21/6/2019
Previous Article

Για ποιον λόγο δίνουμε βίζα σε αυτούς ;

Next Article

Ερντογάν: Αν η ποινή σε βάρος του Ιμάμογλου, ξεπεράσει ένα όριο τότε θα εκπέσει από δήμαρχος…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *