Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν: Αν η ποινή σε βάρος του Ιμάμογλου, ξεπεράσει ένα όριο τότε θα εκπέσει από δήμαρχος…

No Comments Share:

Ερντογάν: “Αν η ποινή του ξεπεράσει ένα συγκεκριμένο διάστημα τότε θα εκπέσει από δήμαρχος”

Ο Ερντογάν δήλωσε: “Αν εσείς αποκαλείτε έναν νομάρχη “σκύλο”, αυτό κανείς δεν το καταπίνει. Και εγώ ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας είμαι σε θέση να στηρίξω το νομάρχη μου,δεν τον έχω για ξόδεμα. Στους νόμους μας η ποινή για τις βρισιές είναι σαφής”.
……
ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΑΡΧΗ

…….

Να είναι καλά είχε την προνοητικότητα να προσφύγει στην εισαγγελία μετά από τις εκλογές. Εδώ θα αποφασίσει το δικαστήριο. Το δικαστήριο είναι η αρχή που θα αποφασίσει τα νόμιμα σχετικά με το να λέει κάποιος τον νομάρχη αυτής της χώρας “σκύλο”. Άλλωστε στους νόμους μας είναι σαφής η ποινή σε τέτοιου είδους περιπτώσεις εξύβρισης ενός νομάρχη ή ενός άλλου αξιωματούχου. Από πόσα χρόνια έως πόσα χρόνια. Εδώ αυτό θα σας το αποδείξω. Ήμουν δήμαρχος Κωνσταντινούπολης. Αυτός το έκανε πριν ακόμη εκλεγεί. Εγώ τότε καταδικάστηκα όντας δήμαρχος για ένα ποίημα που διάβασα. Μού αφαίρεσαν τη δημαρχία; Μου την αφαίρεσαν. Αυτός εδώ πριν ακόμα γίνει δήμαρχος, βρίζει.
Υπάρχουν τα βίντεο και τα γραπτά κατά του νομάρχη μου; Όλα αυτά τα είδαμε. Και ο κόσμος λέει τα εξής. Εσείς ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα προστατεύσετε την αίγλη του νομάρχη; Δεν θα στηρίξετε τον νομάρχη σας; Εμείς δεν θα τον αφήσουμε αστήρικτο. Η στήριξή του για μας είναι πρώτιστο καθήκον μας”
Τι είναι ο νομάρχης; Είναι ο εκπρόσωπος του προέδρου της δημοκρατίας σε εκείνον τον νομό, είναι ο εκπρόσωπος του έθνους σε εκείνο το νομό . Αν εσείς αποκαλείτε έναν νομάρχη “σκύλο”, αυτό κανείς δεν το καταπίνει. Και εγώ ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας είμαι σε θέση να στηρίξω το νομάρχη μου, δεν τον έχω για ξόδεμα. Αν εκλεγεί ο Ιμάμογλου σε περίπτωση που εκλεγεί, η ποινή υπερβεί ένα διάστημα τότε εκπίπτει, αν πάλι δεν το ξεπεράσει τότε συνεχίζει τα καθήκοντά του”.

……………..

https://www.artigercek.com/haberler/erdogan-cezasi-belli-bir-sureyi-asarsa-baskanligi-dusecektir
20/6/2019
Previous Article

3.000 ευρώ ¨αέρα¨ (!) για καλό τραπέζι στο μαγαζί του Νουσρέτ στην Μύκονο…

Next Article

Οι Τούρκοι άλειψαν με ακαθαρσίες το Ιερό του λείψανο και το πέταξαν στη θάλασσα…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *