Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ένταξη στο Στόλο της «ΤΠΚ P-78 ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ» !

0 σχόλια Share:

……………..

Τελετή ονοματοδοσίας και ένταξης στο ΠΝ του Ταχέως Περιπολικού Κατευθυνομένων Βλημάτων «Υποπλοίαρχος ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020 και ώρα 10:00, στο ΝΣ/Αμφιάλη.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί με τις δέουσες Στρατιωτικές τιμές και παρουσία της Πολιτικής και Στρατιωτικής Ηγεσίας  του Πενταγώνου ,αλλά και προσώπων που έχουν ειδική σχέση με το Πολεμικό Ναυτικό

Το Πολεμικό Ναυτικό έχει κάθε λόγο να επιχαίρει διότι επιλύεται ένα χρόνιο πρόβλημά του και παραλαμβάνει ένα καράβι (την πυραυλάκατο «6») που έχει απόλυτη ανάγκη αυτή την ώρα και βλέπει πλέον ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για να παραλάβει και το τελευταίο» Σκάφος την ΤΠΚ 7

Το κύριο σκάφος είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και η υπερδομή είναι από αλουμίνιο. Είναι εξοπλισμένη με προηγμένα βλήματα κατά στόχων επιφανείας ΜΜ40 Exocet Block 3 που χρησιμοποιούν ενεργό ραντάρ για τον εγκλωβισμό του στόχου, ενώ η εμβέλειά τους φθάνει τα 180 χιλιόμετρα.

Διαθέτει δυνατότητα εκτέλεσης επιχειρήσεων με κατάσταση θαλάσσης 5 και δυνατότητα επιβιωσιμότητας με κατάσταση θαλάσσης 7.

Η ταχύτητα που αναπτύσσει, σχεδόν 35 κόμβους, και το μικρό εκτόπισμα την καθιστούν ως πλοίο ύψιστης επιχειρησιακής αξίας, ειδικά για την «στενή» θάλασσα του Αιγαίου.

Veteranos.gr

Previous Article

Τσαβούσογλου : ¨Όταν πετάξαμε τους Έλληνες στην θάλασσα, ο Κεμάλ σεβάστηκε την σημαία τους¨

Next Article

Δικαστήριο της Ινδίας αποφάσισε την μετατροπή τζαμιού σε ινδουιστικό ναό

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *