Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Έκτακτο διάγγελμα – Άχτουνγκ !

4 Comments Share:

Διάγγελμα της (εμβολιασμένης) ελληνικής κυβέρνησης:

Άκτουγκ, άκτουγκ!

Κατόπιν της αδιαμφισβήτητου επικινδυνότητας των μή εμβολιασμένων (οι οποίοι κάλλιστα μπορούν να μεταδώσουν τον ιό στους ήδη εμβολιασμένους οι οποίοι εμβολιάστηκαν για να μην κινδυνεύουν να κολλήσουν από τους ανεμβολίαστους…) αποφασίζομεν τα παρακάτω δημοκρατικά μέτρα, σεβόμενοι τα ανθρώπινα δικαιώματα, την συνταγματικότητα, την δημοκρατία και τα προσωπικά δεδομένα του καθενός:

Οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει μέχρι την 20ην Ιουλίου του 2021 να συγκεντρωθούν την 6ην πρωινήν εις τα οικεία αστυνομικά τμήματα κεκαρμένοι εντελώς (δλδ κουρεμένοι γουλί) με μία χειραποσκευή έκαστος, όχι άνω του ενός κιλού, με τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά αντικείμενα ώστε να καταμετρηθούν, να μαρκαριστούν και να κατανεμηθούν εις τις βραχονησίδες που επιλέχθηκαν μέχρις ότου να μην αποτελούν κίνδυνο για την δημόσια υγεία και το δημοκρατικό πολίτευμα. Μετά το πέρας της προαναφερθείσας ημερομηνίας όσοι συλλαμβάνονται να κυκλοφορούν αδέσποτοι, έχουν δικαίωμα οι ελεύθεροι, με δημοκρατικές ευαισθησίες, πολίτες της ελληνικής (εμβολιασμένης) δημοκρατίας, να τους εκτελούν επιτόπου και να αφήνουν άταφα τα ανεμβολίαστα πτώματά τους προς παραδειγματισμόν!

Από τα παραπάνω μέτρα εξαιρούνται οι κάτωθι: (λαθρο)μετανάστες, κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ, δημοσιογράφοι και βουλευταί.

Ζήτω η Μητσοτακική εμβολιασμένη ελληνική δημοκρατία!!!!

ΣΚΥΜΝΟΣ

Previous Article

Αλτούν : ¨Η χορήγηση ασύλου σε πραξικοπηματίες που διέφυγαν στην Ελλάδα…¨

Next Article

Η 17χρονη του αντιστάθηκε και ο Αφγανός την χτύπησε με πέτρα πολλές φορές στο κεφάλι….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

4 Comments

  1. Το παρόν δημοσίευμα αδικεί το site σας, το οποίο όντως παρέχει μία ενημέρωση που λείπει από αλλού για τα τεκταινόμενα στην Τουρκία, ωστόσο δεν μπορείτε να κατηγορείται την κυβέρνηση ότι εξαναγκάζει τον λαό να κάνει αμφίβολης ασφάλειας εμβόλια όταν οι 290 βουλευτές απο τους 300 έχουν ήδη εμβολιαστεί.
    Επίσης η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών της χώρας είναι υπέρ των εμβολιασμών
    για αποφυγή μίας ιατρικής κρίσης απο Σεπτέβρη, η οποία φυσικά δεν θα είναι μόνο ιατρική αλλά και οικονομική κάτι που φυσικά λαμβάνει σοβαρά υπόψη κάθε κυβέρνηση στον κόσμο και ακόμη σοβαρότερα χώρες όπως η δική μας που μόλις βγήκε απο τα μνημόνια.
    Θα παρακαλούσα στο μέλλον να αποφεύγετε τέτοια δημοσιεύματα γιατί θίγουν το κύρος σας και δημιουργουν λάθος εντυπώσεις στο κοινό σας αλλά και στους άλλους για το κοινό σας. Τέλος να κλείσω σημειώνοντας ότι είστε και εκτός θέματος γιατί αυτά (σ.σ. τα θέματα εμβολιασμού στην Ελλάδας) δεν είναι τουρκικά νέα ούτε έχουν κάποια σχέση με την Τουρκία την εξωτερική μας πολιτική ή τις διμερείς σχέσεις, ευχαριστώ για το βήμα.

    1. Οι μισοί γιατροί και βουλευτές που λενε ότι έχουν εμβολιαστει ,είναι μουφα…και καταλαβαίνει κάθε λογικός νους το γιατί

  2. Μην μπερδεύεται τ’αγγούρια με τα καλαμπούρια…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *