Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ, ΚΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ…

No Comments Share:

Αυτή θα λύσει τον κωδικό της ¨Σουμελά¨

300620140933013091781_2

Το μοντέλο Γιαμούρ Αγιάζ που κατάγεται από την Αττάλεια, παίζει στην ταινία ¨Κωδικός της Σουμελά¨ που γυρίστηκε στο μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά και στον περίγυρο του. Η Αγιάζ που βιώνει την χαρά να είναι στο καστ της ταινίας που θα βγει στους κινηματογράφους τον Οκτώβριο, ταυτόχρονα υπέγραψε συμφωνία με το πρακτορείο Cağıl που είναι από τα πιο δημοφιλή πρακτορεία της Κωνσταντινούπολης. Η Αγιάζ που παράλληλα με το επάγγελμα του μανεκέν, ανέρχεται ταχέως και ως παρουσιάστρια, δήλωσε : ¨Καθώς μιλάμε για επιδείξεις, παρουσίαση εκπομπών και ηθοποιία, είναι μέρες που οι 24 ώρες δεν φτάνουν. Αγαπάω να δουλεύω. Το σχέδιο πάνω στο οποίο εργάζομαι τώρα είναι η ταινία ¨Κωδικός της Σουμελά¨. Τα γυρίσματα έγιναν στο μοναστήρι της Σουμελά. ΄Ηταν πολύ διασκεδαστικό¨.

 DHA 30/6/2014

 Σχ : Είμαστε περίεργοι να βλέπαμε τι είδους γυρίσματα έγιναν μέσα στον ιερό χώρο της Παναγίας Σουμελά. Όπως και το πώς θα αντιδρούσαν αντίστοιχα οι μουσουλμάνοι αν γυρνούσαν οι χριστιανοί μια κωμική ταινία (και με τι σκηνές άραγε…) μέσα σε ένα πολύ γνωστό μουσουλμανικό μνημείο. Θυμόμαστε τι έγινε με το ¨Αρχιπέλαγος¨  στον Εχίνο…

Αλλά βέβαια εμείς είμαστε πολύ ¨Large¨ σε αυτά τα θέματα… Μέχρι που μπορεί να πάει να αγοράσει και τα δικαιώματα ο ΑΝΤ1 !

Τσιφτετέλληνες

Previous Article

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Next Article

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *