Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

0 σχόλια Share:

 ¨Όπλα που ήρθαν από Τουρκία, πουλήθηκαν στην Τουρκία¨

kilomisel_ic

Ο Μισέλ Κίλο-ένας από τους ηγέτες της συριακής αντιπολιτευτικής ομάδας του Συριακού Εθνικού Συνασπισμού, δήλωσε πως όπλα που φτάνουν μέσω Τουρκίας στα μέλη της αντιπολίτευσης, πωλούνται πάλι στην Τουρκία.

Σύμφωνα με το YDH σε συνέντευξη που έδωσε ο Μισέλ Κίλο στην εφημερίδα Ελ-Κουντσουλ, είπε πως ¨Στην Συρία ήρθαν όπλα αξίας περίπου 500 εκ. $, αλλά μέσα στις συγκρούσεις και στη σύγχυση που υπήρξε, τα όπλα αυτά χάθηκαν¨.

Ο Μισέλ Κίλο ανέφερε πως τα όπλα αυτά κατέστησαν εμπορεύσιμο προϊόν και είπε πως ¨Όπλα πουλήθηκαν σε γειτονικές χώρες. Ειδικότερα όπλα που ήρθαν από την Τουρκία, επέστρεψαν σε αυτήν και πουλήθηκαν εκεί. Επίσης όπλα που ήρθαν από το Ιράκ, πουλήθηκαν στο Ιράκ¨.

Ο Μισέλ Κίλο υποστήριξε πως μεταξύ των Σύριων της αντιπολίτευσης έχουν σχηματιστεί ¨βαρόνοι του πολέμου¨, οι οποίοι όπως λέει ¨Έκαναν εκεί σπίτι και αποθηκεύουν αγαθά, έκλεψαν το καλαμπόκι, το πετρέλαιο και τα αγαθά του συριακού λαού και τώρα ασχολούνται με το εμπόριο όπλων¨.

…………………..

Ο Μισέλ Κίλο αναφερόμενος στην κατάσταση των Σύριων προσφύγων είπε πως πέρα από κάποιες διεθνείς οργανώσεις κανείς άλλος δεν νοιάζεται και πρόσθεσε πως ο Συριακός Εθνικός Συνασπισμός δεν ενδιαφέρεται για τους πρόσφυγες ούτε όσο ενδιαφέρονται οι κυβερνήσεις Τουρκίας, Ιράκ και Λιβάνου.

Haber.sol.org 30/6/2014

Previous Article

ΗΘΕΛΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ…

Next Article

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ, ΚΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *