Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ρουκέτες με οσμή προβοκάτσιας…

0 σχόλια Share:

Επεσε ρουκέτα στην Τζειλανπιναρ σε ένα σπίτι και υπάρχουν τραυματίες

Η νομαρχία της Σανλιούρφα ανακοίνωσε πως ως αποτέλεσμα δύο ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από τη μεριά της Συρίας, χτυπήθηκε ένα σπίτι στην Τζειλανπιναρ  με αποτέλεσμα πέντε άτομα να τραυματιστούν ελαφρά.
Στη γραπτή ανακοίνωση της Νομαρχίας αναφέρετε πως στις 21:00, μια από τις δύο ρουκέτες που εκτιμάται πως εκτοξεύτηκαν από τη μεριά της Συρίας, χτύπησε ένα σπίτι στην συνοικία Τουργκούτ Οζάλ της πόλης Τζειλανπιναρ.
…….

https://www.mynet.com/son-dakika-sanliurfa-da-patlama-1-i-agir-3-yarali-110105645287?utm_medium=webpush&utm_source=mynet&webPushId=MjkyMDE=
22/7/
Σχ : “Σήμερα μόλις ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, δήλωνε πως αν αυξηθεί η απειλή από την πλευρά της Συρίας εννοώντας την περιοχή ανατολικά του Ευφράτη “θα κάνουμε προς τα εκεί στρατιωτική επιχείρηση”. Εννοείται πως οι Τούρκοι είναι “μανούλες” σε τέτοιου είδους προβοκάτσιες. Εδώ έστησαν ολόκληρο “πραξικόπημα”, δεν θα μπορούν να στήσουν μία πρόκληση για πόλεμο; Κι επειδή κάποιοι μπορεί να θεωρούν υπερβολικές τις απόψεις μας, να τους θυμίσουμε το εξής γεγονός : 

ΚΑΣΕΤΑ ΝΟ 2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ

Previous Article

Δημοσίευση ¨ειδήσεων¨ έναντι χρημάτων…

Next Article

Το πρόβλημα δεν είναι η Θράκη αλλά η Ελλάδα

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

neque. ultricies luctus vel, nec venenatis, suscipit tempus consequat. dictum risus facilisis