Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Φυλάκιση 9 ετών και 8 μηνών σε κορυφαίο στέλεχος της αντιπολίτευσης για αναρτήσεις της στα social media…

0 σχόλια Share:

Ποινή 9 ετών και 8 μηνών φυλάκισης για την Τζαναν Καφταντζιογλου
……
Στο 27ο Kακουργιοδικείο Κωνσταντινούπολης βγήκε απόφαση για ποινή φυλάκισης για την πρόεδρο της κομματικής οργάνωσης του κόμματος CHP-Κωνσταντινούπολης Τζαναν Καφταντζιογλου. Η συνολική ποινή που της επέβαλε το δικαστήριο ήταν 9 έτη, 8 μήνες και 20 μέρες φυλάκισης. Δεν βγήκε απόφαση για την προφυλάκισή της ενώ οι δικηγόροι της θα υποβάλουν έφεση. σε δήλωση που έκανε σχετικά με την απόφαση η Καφταντζιογλου είπε: “Στη χώρα αυτή υπάρχει μία κηδεμονία από το προεδρικό μέγαρο που δεν αναγνωρίζει τη λαϊκή βούληση όταν δεν τη συμφέρει”.
……..
Η Καφταντζιογλου-στελεχος του CHP, αντιμετωπίζει ποινή από τέσσερα έτη και 10 μήνες έως 17 έτη φυλάκισης καθώς κατηγορείται ότι στο διάστημα μεταξύ 2012 έως 2017 με αναρτήσεις της στα social media τέλεσε τα αδικήματα της “προσβολής του ΠτΔ”, “προσβολής δημόσιου λειτουργού λόγω άσκησης των καθηκόντων του” , “δημόσιας προσβολής του κράτους της Τουρκικής Δημοκρατίας” , “δημόσιας πρόσκλησης μίσους και εχθρότητας”   και  “διενέργειας προπαγάνδας τρομοκρατικής οργάνωσης”.
…….
https://www.artigercek.com/haberler/canan-kaftancioglu-3-kez-hakim-karsisina-cikacak

Σχ. : Η Καφταντζιογλου πληρώνει το τίμημα για τη βοήθεια που έδωσε στον Ιμάμογλου να κερδίσει τις εκλογές στην Κωνσταντινούπολη. Και μόνο που βλέπεις τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται, καταλαβαίνεις και ποιος έδωσε την εντολή για τις διώξεις…

Previous Article

Να η λύση στον εκβιασμό του Ερντογάν !

Next Article

Γερμανικός τύπος : “O Ερντογάν θέλει κι άλλα χρήματα”

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

suscipit adipiscing consectetur efficitur. ipsum id