Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Γερμανικός τύπος : “O Ερντογάν θέλει κι άλλα χρήματα”

0 σχόλια Share:

“Ο Ερντογάν θέλει ακόμη περισσότερα χρήματα από την Ευρώπη”

Μετά από την δήλωσή του ΠτΔ “Θα ανοίξουμε τις πύλες στους πρόσφυγες”, ο γερμανικός τύπος σχολίασε γράφοντας πως “Η τουρκική οικονομία βρίσκεται σε πτώση και ο ΠτΔ Ερντογάν θέλει ακόμη περισσότερα χρήματα από την Ευρώπη”.

…….
Η εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung γράφει ” O ΠτΔ της Τουρκίας έχει δύο προβλήματα. Ο λαός δεν υποστηρίζει με την ίδια αποφασιστικότητα τους Σύριους πρόσφυγες πολέμου όπως πριν από μερικά χρόνια, ενώ και η τουρκική οικονομία βρίσκεται σε πτώση. Για αυτό το λόγο θέλει δύο πράγματα. Ακόμη περισσότερα χρήματα από την Ευρώπη και μία “ασφαλή περιοχή” για να εγκαταστήσει τους πρόσφυγες στην βόρεια Συρία. Στο παρασκήνιο των απειλών βρίσκεται η πρόθεση να αφήσει τους πρόσφυγες προς την Ευρώπη. Αφήνοντας στην άκρη την ειρωνεία της εργαλειοποίησης από μία καθεστωτική διακυβέρνηση για πολιτικούς σκοπούς εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων, η  πορεία των πραγμάτων δείχνει ότι η συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και ΕΕ, ήταν απλά μια προσωρινή λύση”.

FAZ : Η Ευρώπη που έκανε τον Ερντογάν φύλακα εισόδου, βρίσκεται τώρα εκβιαζομενη

“Οι Ευρωπαίοι αφού έκαναν πριν από τρία χρόνια φύλακα στα νότια σύνορά τους τον Ερντογάν, δεν ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα για το θέμα της Συρίας. Το τι συμβαίνει στην χώρα με τον εμφύλιο πόλεμο και πόσοι άνθρωποι από εκεί φεύγουν συζητούνταν σε κάθε πρωτεύουσα,αλλά στις Βρυξέλλες στο Βερολίνο και στο Παρίσι δεν συζητήθηκε. Με αυτό τον τρόπο η Ευρώπη έφτασε σε σημείο να μπορούν να την εκβιάζουν”
……
https://www.artigercek.com/haberler/erdogan-avrupa-dan-daha-fazla-para-istiyor
6/9/2019

Σχ: Αναλύσεις 100,% καθεστωτικής νοοτροπίας. Δυο γαϊδάρων άχυρο δεν μπορούν να χωρίσουν. ΝΟΜΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ  ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΕΙΣΟΔΟΥ. Και αντικίνητρα για όσους έχουν ήδη εισέλθει. Ώστε έτσι να στέλνεται και το σωστό μήνυμα στους υποψήφιους λαθρομετανάστες. Αυτό είναι η λύση. Όλα τα άλλα για δίκαιο καταμερισμό, για επιστροφές στην Τουρκία κλπ είναι για να έχουμε να λέμε.

Αλλιώς θα παρακαλάμε κάθε φορά τον Ερντογάν και τον κάθε Ερντογάν…

Previous Article

Φυλάκιση 9 ετών και 8 μηνών σε κορυφαίο στέλεχος της αντιπολίτευσης για αναρτήσεις της στα social media…

Next Article

H νέα ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ για την Τουρκία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

consequat. venenatis, Praesent tempus dapibus pulvinar ut elementum venenatis quis,