Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ¨

No Comments Share:

ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Έδωσαν το όνομα του Ισκιλιπλί Ατίφ που αναγνώριζε τον ¨ελληνικό στρατό¨ ως ¨στρατό του χαλίφη¨ σε κρατικό νοσοκομείο

Το όνομα του Ισκιλιπλί Ατίφ ο οποίος κατά τον Εθνικό Αγώνα είχε εναντιωθεί πλήρως στον Αρχηγό Μουσταφά Κεμάλ, είχε χαρακτηρίσει τον ¨χριστιανικό Ελληνικό στρατό¨ ως ¨στρατό του χαλίφη¨ και ήταν ο ιδρυτής της Teâlî-i İslâm Cemiyeti, δόθηκε σε νοσοκομείο.

Ο υφυπουργός υγείας Αγκάχ Καφκάς μετείχε στην τελετή με την οποία το κρατικό νοσοκομείο του Ισκιλίπ άλλαξε η ονομασία του και έγινε ¨Κρατικό νοσοκομείο Ισκιλίπ Ατίφ Χότζα¨.

 Με την τελετή που έγινε μπροστά στο ξενοδοχείο η πινακίδα του νοσοκομείου άλλαξε από ¨Κρατικό Νοσοκομείο του Ισκιλίπ¨ σε ¨Κρατικό Νοσοκομείο του Ισκιλίπ Ατίφ Χότζα¨.

………………….

Ο Καφκάς ανέφερε πως η εκτέλεση του Ατίφ Χότζα από τα Δικαστήρια Ανεξαρτησίας ήταν ένα από τα σκοτεινά σημεία της ιστορίας της δημοκρατίας, και ότι ο θρησκευτικός αυτός διανοούμενος υπήρξε θύμα ανομίας. Ο Καφκάς ανέφερε πως η αλλαγή έγινε μετά από πολλά αιτήματα που προήλθαν από το Ισκιλίπ και ανέφερε ότι πρόκειται για μια πράξη ¨απόδοσης δικαίου¨.

 Ιστοσελίδα Askerhaber 26-2-2012

Σχόλιο : Πάντως πραγματικά, αν είσαι κεμαλιστής όπως αυτοί στο Askerhaber πραγματικά σαλτάρεις. Γιατί όντως αυτά είχε δηλώσει για τον ελληνικό στρατό ο Ατίφ Χοτζά !

Previous Article

ΠΕΡΙ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

Next Article

ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΜΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *