Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Λιντσάρισμα μέχρι θανάτου από τους ¨διαδηλωτές¨… Βίντεο

0 σχόλια Share:

Στις ΗΠΑ λιντσάρισαν ιδιοκτήτη μαγαζιού που προσπαθούσε με σπαθί να προστατεύσει το μαγαζί του ενάντια στους διαδηλωτές που λεηλατούσαν

Στις ΗΠΑ στις διαδηλώσεις που άρχισαν μετά από τη δολοφονία ενός μαύρου ανθρώπου από έναν αστυνομικό ιδιοκτήτης μαγαζιού που θέλεις να προστατεύσει με σπαθί το μαγαζί του ενάντια σε αυτούς που το λεηλατούσαν, λιντσαριστηκε και από τους διαδηλωτές.
……
Οι διαδηλώσεις που άρχισαν στη Μινεάπολη επεκτάθηκαν και σε άλλες πολιτείες και εντέλει κηρύχθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας σε 16 επαρχίες και 25 πόλεις. Κατά τις διαμαρτυρίες που μετατράπηκαν σε βίαιες δράσεις,  πυρπολήθηκαν πολλά κτίρια και αστυνομικά τμήματα, ενώ λεηλατήθηκαν μαγαζιά.

Ιδιοκτήτες μαγαζιών παίρνουν όπλα για να προστατευτούν απέναντι σε αυτούς που λεηλατούν, ενώ ένας ιδιοκτήτης μαγαζιού λιντσαρίστηκε από τους διαδηλωτές. Στο βίντεο διακρίνεται ο ιδιοκτήτης ο οποίος κυνηγάει έναν διαδηλωτή ενώ αργότερα κυκλώνεται από μία ομάδα η οποία τον λιντσάρει. Πέφτει κάτω και εκεί οι διαδηλωτές τον χτυπάνε με κλωτσιές και ξύλα ενώ στο τέλος παραμένει αιμόφυρτος κάτω και αργότερα η ομάδα διαλύεται.

https://www.sondakika.com/haber/haber-abd-de-eylemciler-bir-dukkan-sahibini-linc-etti-13275848/

31/5/2020

 

 

Previous Article

¨Η Αγία Σοφία προσφέρθηκε στους μουσουλμάνους με βάση το δικαίωμα της άλωσης¨ !

Next Article

Για τον Φλόιντ στις ΗΠΑ χαμός, για τους εκατοντάδες Φλόιντ στις κουρδικές επαρχίες της Τουρκίας…κιχ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *