Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΦΑΓΗ ΑΛΕΒΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

2 Comments Share:

Βόμβα σε χωριό Αλεβιτών στην Συρία

Πραγματοποιήθηκε χτες στην Συρία η μεγαλύτερη επίθεση που έγινε σε Αλεβίτες κατά την 20 μηνών σύγκρουση μεταξύ των αντικαθεστωτικών και του συριακού στρατού. Βόμβες οι οποίες έπεσαν στο χωριό Ακράμπ της πόλης Χάμα προκάλεσαν θάνατο και τραυματισμούς σε τουλάχιστον 125 άτομα.

Η επίθεση με βόμβες πιθανότατα πραγματοποιήθηκε από τους Σύριους επαναστάτες και φέρεται να έχει τον χαρακτήρα εκδίκησης ενάντια στους Αλεβίτες.

 

Το Ρόιτερς μεταδίδει πως ο συνολικός αριθμός νεκρών και τραυματιών είναι 200, ενώ το γνωστό για την εγγύτητα του προς την ένοπλη αντιπολίτευση Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Συρίας (SOHR), κάνει λόγο για 125 θύματα.

Ο Διευθυντής του SOHR Ραμί Αμπντούλ Ραχμάν δήλωσε πως δεν έχει ξεκάθαρες πληροφορίες για το θέμα του αριθμού των νεκρών και τραυματιών από αυτήν την επίθεση και ότι ¨Δεν ξέρουμε αν πίσω από αυτήν την επίθεση βρίσκονται ή όχι οι επαναστάτες, αλλά αν είναι έτσι είναι η μεγαλύτερη επίθεση-εκδίκησης σε βάρος των Αλεβιτών.

Η ΕΛ ΝΟΥΣΡΑ ΚΗΡΥΧΤΗΚΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Σχετικά με τους δράστες της επίθεσης δεν υπάρχουν σίγουρες πληροφορίες. Αλλά εντύπωση προκάλεσε πως κάποιες ώρες μετά την επίθεση οι ΗΠΑ πρόσθεσαν στην λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις και την οργάνωση ΕΛ Νούσρα που είναι μεταξύ των επαναστατών της Συρίας.

Σχετικά με την σφαγή αυτή δεν έγινε ακόμη καμμία ανακοίνωση από τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στο συριακό κράτος.

………………….

Εφ. Χουριέτ 12/12/2012

Σχ : Η σημερινή εφημερίδα Ταράφ κάνει λόγο για 125 έως 200 ΝΕΚΡΟΥΣ !!!. Όχι απλά θύματα. Σε μια επίθεση και μόνο. Το ακούσατε μήπως αυτό σε κανένα μεγάλο ΜΜΕ στην Ελλάδα ; Γιατί τώρα τελευταία ακούμε μόνο για ¨τον κίνδυνο να χρησιμοποιήσει χημικά ο΄Ασαντ¨ κ.α. πράσινους δράκους.. Ότι ανοησία μεταδώσει π.χ. το Skynews, το αναμεταδίδουν και οι δικοί μας….

Previous Article

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΕ

Next Article

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *