Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ…

No Comments Share:

Κριτική από τον Ερντογάν προς το Ισραήλ

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν μετέχοντας σε βραδιά που οργάνωσε η πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Άγκυρα, άσκησε κριτική στο Ισραήλ

Να οι τίτλοι της ομιλίας των δηλώσεων Ερντογάν

Από τώρα και μετά ως κυβέρνηση και ως έθνος θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους Παλαιστίνιους. Ο αγώνας τους θα συνεχίσει να είναι και αγώνας μας.

Πλέον οι συνθήκες δεν είναι οι παλιές που ήταν. Άλλαξαν πολύ. Στην περιοχή μας συμβαίνουν ιστορικές αλλαγές. Εάν η Ισραηλινή ηγεσία επιθυμεί την ειρήνη, θα πρέπει πρώτα πρώτα να αξιοποιήσει σωστά αυτήν την αλλαγή.

Στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ψηφίστηκε με 176 ¨ΝΑΙ¨ η εξέταση των πυρηνικών στρατιωτικών εγκαταστάσεων του Ισραήλ. Πολύ σημαντική, ιστορική απόφαση…

Αυτό τι σημαίνει, αντιλαμβάνεστε ; Εεεε Ισραήλ σύνελθε !

Το Ισραήλ είπε πως ¨Εγώ δεν το δέχομαι αυτό¨. Είτε το δεχτείς όμως είτε όχι το ίδιο κάνει. Διότι από τώρα και πέρα η αξιολόγηση θα είναι πολύ διαφορετική. Γιατί ; Διότι καθώς αποφάσεις σαν και αυτήν έφεραν κυρώσεις σε άλλες περιοχές, έτσι θα επιφέρει και μια εντελώς διαφορετική αξιολόγηση στην επικαιρότητα.

 Εφ. Χουριέτ 11/12/2012

Σχ : Το ραντάρ στην Μαλάτια για ποιόν εγκαταστάθηκε ; Για την προστασία του Ισραήλ. Τα λόγια…τζάμπα είναι. Τα έργα όμως δείχνουν άλλα από τα λόγια.

Previous Article

ΣΦΑΓΗ ΑΛΕΒΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Next Article

H AΪΣE ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *