Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

No Comments Share:

Στόχος έγινε η ρωσική βάση: Η Ρωσία ενεργοποίησε τους S-400 ! Εκτακτη ανακοίνωση από τις ΗΠΑ

Αλλεπάλληλες εκρήξεις συνέβησαν αργά το βράδυ στις πόλεις Χομς και Λαζικίγιε. Αναφέρεται πως τις επιθέσεις πραγματοποίησαν το Ισραήλ, οι ΗΠΑ και η Αγγλία και ότι χτυπήθηκαν 12 στρατιωτικά σημεία.

………………..
Αν και το τηλεοπτικό κανάλι El Ehbariye  ανακοίνωσε πως ¨Η επίθεση στην Λαζικίγιε στην οποία έγιναν στόχοι κάποια μέρη του κράτους, πραγματοποιήθηκε από το Ισραήλ¨, το επίσημο κρατικό συριακό πρακτορείο  SANA, ανακοίνωσε πως δεν έχει εντοπιστεί ακόμη από ποιους πραγματοποιήθηκε η επίθεση.

Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή αμερικανικά, αγγλικά και γαλλικά καταδιωκτικά, σε συντονισμό με ισραηλινά αεροσκάφη, επιτέθηκαν με 28 Τόμαχοκ σε 3 στόχους στην Λαζικίγιε.

Σύμφωνα με το καθεστωτικό πρακτορείο SANA, στόχος της πυραυλικής επίθεσης στην Λαζικίγιε ήταν  το Κέντρο Τεχνολογικών Βιομηχανιών.

Στρατιωτική πηγή του καθεστώτος δήλωσε πως ¨Συστήματα της συριακής αεράμυνας, αντιτίθενται στους πυραύλους που προέρχονται από την θάλασσα προς την Λαζικίγιε. Ένα τμήμα των πυραύλων καταρρίφθηκαν πριν φθάσουν στους στόχους τους.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ναυτικού των ΗΠΑ Σιν Ρομπερτσον, σε δήλωση του στην Φωνή της Αμερικής, δήλωσε πως η επίθεση που είχε στόχο την ρωσική βάση στην Ταρτούς δεν έγινε από τις ΗΠΑ.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/rus-ussu-de-hedef-alindi-rusya-s-400leri-devreye-soktu-pentagondan-flas-aciklama-518136.html

18/9/2018

Σχ: Αυτό που δεν πρόλαβε ακόμη να γράψει η ιστοσελίδα είναι πως καταρρίφθηκε ρωσικό αεροσκάφος ΙL20, από αυτά που είναι για συλλογή πληροφοριών. Πλήρωμα 14 άτομα, όλοι νεκροί.  Πολύ σοβαρή και κρίσιμη εξέλιξη. Για μια ακόμη φορά διαπιστώνεται πως το Ισραήλ και τα τσιράκια του, δεν θέλουν ειρήνη.

Previous Article

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ¨ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ¨….

Next Article

ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *