Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ¨ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ¨….

0 σχόλια Share:

 

Απάντηση-ομολογία από εισαγγελέα: Δεν είμαι ενήμερος για τις διαδικασίες, δεν έχω αρμοδιότητα παρέμβασης

Δικηγόροι που δεν τους επιτρέπεται να συναντήσουν τους συλληφθέντες εργάτες του 3ου αεροδρόμιου, υπέβαλλαν μήνυση

Προσφεύγοντας στο εν υπηρεσία Πρωτοδικείο Κωνσταντινούπολης, ζήτησαν την άρση της έκνομης σύλληψης των εργατών, ενώ στην αίτηση τους, εντυπωσιάζουν οι παρανομίες που συνέβησαν από την στιγμή της σύλληψης. Οι δικηγόροι είπαν πως ο εισαγγελέας με τον οποίο συναντήθηκαν τους είπε πως δεν είναι ενήμερος για τις διαδικασίες σύλληψης των εργατών.

……………..

Οι δικηγόροι υπέβαλλαν έφεση κατά της απόφασης για σύλληψη των εργατών που είχαν αφήσει την δουλειά τους ζητώντας ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, ενώ υπέβαλλαν και μήνυση κατά των υπευθύνων που δεν τους επιτρέπουν να συναντηθούν με τους εργάτες. Οι δικηγόροι ζητάνε  να αρθούνε αμέσως τα εντάλματα σύλληψης και να τους δοθούνε οι φάκελοι της υπόθεσης.

Οι δικηγόροι ανέφεραν πως οι αρμόδιοι της στρατοχωροφυλακής δεν τους είπαν ποιος είναι ο εισαγγελέας της ανάκρισης, ποιός ο αριθμός της υπόθεσης, ποιες είναι οι κατηγορίες και ότι παρά το ότι το Σάββατο και την Κυριακή περίμεναν επί δεκάδες ώρες μπροστά στην πύλη της στρατοχωροφυλακής, δεν τους επετράπη να συναντηθούνε με τους συλληφθέντες εργάτες. Οι δικηγόροι είπαν πως τους απελευθερωθέντες εργάτες, η στρατοχωροφυλακή τους ανέβασε σε λεωφορεία και τους έστειλε πάλι στο εργοτάξιο, χωρίς όπως είπαν να γίνει καμία ανακοίνωση σχετικά με το πόσοι συνελήφθησαν και πόσοι κρατούνται.

………………..

Στην αίτηση αναφέρεται πως πολλοί συνήγοροι μετέβησαν στο Τμήμα Στρατοχωροφυλακής Αρναβούτκιοϊ, στο Α.Τ. Μασλάκ και στο Α.Τ. Εγιούπ  όπου εμποδίστηκαν από τους αρμόδιους της στρατοχωροφυλακής και της αστυνομίας να συναντηθούνε με τους εργάτες, πως η εντολή για αυτό ήταν από την νομαρχία, ενώ τους είπαν καθαρά πως δεν πρόκειται να ακούσουν εντολή από εισαγγελέα.

………………

https://www.artigercek.com/haberler/gozaltindaki-iscilerle-gorusturulmeyen-avukatlardan-suc-duyurusu

17/8/2018

Σχ: Κράτος δικαίου : Δεν είναι γνωστό δηλαδή πόσοι κρατούνται, ποιες είναι οι κατηγορίες, δεν τους αφήνουν να συναντηθούνε με δικηγόρους, ενώ ούτε ο εισαγγελέας μπορεί να παρέμβει !

Previous Article

ΕΞΥΠΝΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ-ΕΙΡΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΦΡΙΚΑ

Next Article

ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *