Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ

0 σχόλια Share:

Η άρνηση της αρμενικής γενοκτονίας θα θεωρείται αδίκημα στην Γαλλία.

Ο Σαρκοζύ για να διασφαλίσει τις ψήφους των Αρμενίων στις προεδρικές εκλογές του 2012 επιφέρει ποινή φυλάκισης για όποιον αρνείται την γενοκτονία.

Στην Γαλλία η πρόταση νόμου που προβλέπει ποινή φυλάκισης ενός έτους και πρόστιμο 45 χιλιάδων ευρώ για όποιον αρνείται ή υποβαθμίζει γενοκτονίες, αφού πέρασε από την νομοπαρασκευαστική επιτροπή ήρθε στην βουλή.

Η πρόταση που ετοιμάστηκε από την βουλευτή Μασσαλίας του κυβερνητικού κόμματος Βαλερί Μπογιέρ και θα τεθεί προς ψήφιση στις 19 Δεκεμβρίου. Το κοινοβούλιο της Γαλλίας στις 29-1-2001 είχε εγκρίνει ψήφισμα που ανέφερε πως ¨Η Γαλλία αναγνωρίζει την Αρμενική Γενοκτονία που έγινε το 1915¨. Διπλωματικές πηγές αναφέρουν πως ¨Πίσω από την πρόταση νόμου βρίσκεται ο Σαρκοζύ¨. Ο Σαρκοζύ που αναμένεται να είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2012, έχει αλλάξει στάση για να μπορέσει να πάρει τις ψήφους της αρμενικής διασποράς. Η δεύτερη αρμενική κοινότητα με 500.000 άτομα ζει στην Γαλλία.

Δεν υπάρχει μέρος γıα την Τουρκία στην Ε.Ε.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζύ, όσον αφορά το θέμα της υποψηφιότητας της Άγκυρας για την Ε.Ε. συμβούλεψε ¨να συνεχίσει τον ρόλο της ως γέφυρα ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση¨. Ο Σαρκοζύ ανέφερε πως μετά τις αποφάσεις που πάρθηκαν λόγω της κρίσης χρέους, πλέον υπάρχουν δύο Ευρώπες και υεπράσπισε την θέση του πως η Τουρκία δεν έχει θέση ούτε σαν νέα χώρα ούτε εντός των 27. Ο Σαρκοζύ είπε πως τα πιστέυω του στο θέμα της Τουρκίας δεν έχουν αλλάξει και είπε πως ¨Η Ε.Ε. πρώτα από όλα είναι η Ευρωπαϊκή ήπειρος. Εξ όσων ξέρω η ισχυρή δύναμη, το μεγάλο έθνος των Τούρκων φίλων μας είναι βασικά στην Μικρή Ασία¨.

……………

 Σχόλιο  : Άσχετα με το αν πιστεύει κάποιος το αν έγινε ή όχι η γενοκτονία, η επιβολή της με αυτό τον τρόπο είναι απαράδεκτη και φασιστική.

Previous Article

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ 8,2%

Next Article

ΚΟΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

porta. commodo vulputate, ante. Nullam ipsum quis, amet, eget Lorem libero