Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΟΙΝΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ

No Comments Share:

Η κρυφή άσκηση του γείτονα με το Ισραήλ

Το Ισραήλ έκανε κρυφή άσκηση με τον γείτονα

Το Ισραήλ και η Ελλάδα έκαναν πριν από τρεις εβδομάδες άσκηση στα νότια του Ισραήλ στην βάση Ούβντα. Ο ισραηλινός στρατός απέκρυψε ότι οι δύο χώρες έκαναν κοινή άσκηση, αλλά φωτογραφίες από την άσκηση παρουσιάστηκαν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Με βάση την είδηση της ισραηλινής εφημερίδας Χααρέτζ, το Ισράηλ στα πλαίσια της ενδυνάμωσης των σχέσεων του με το ΝΑΤΟ έκανε άσκηση με την Ελλάδα στα μέσα Νοεμβρίου.

 

ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ

Στην πενθήμερη άσκηση που πραγματοποιήθηκε στην ισραηλινή βάση Ούβντα μετείχαν πέντε F-16 από την Ελλάδα. Το Ισραήλ μετείχε με F-15 και F-16 καθώς και με μεταφορικά αεροπλάνα τύπου Boeing της πολεμικής αεροπορίας.

Με βάση την είδηση στην εφημερίδα, το Ισραήλ απέφυγε να δώσει πληροφορίες στον τύπο για την εν λόγω άσκηση. Ακόμη και ο ισραηλινός τύπος έμαθε ότι έγινε άσκηση στην βάση Ούβντα από τις φωτογραφίες στην ιστοσελίδα της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Το Ισραήλ τον τελευταίο καιρό επιτάχυνε τις ασκήσεις που κάνει με χώρες της περιοχής. Το Τελ-Αβίβ τις επόμενες μέρες αναμένεται να κάνει κοινή άσκηση στα νότια της χώρας μαζί με την Ιταλική Πολεμική Αεροπορία.

Ιστοσελίδα Askerhaber 13-12-2011

 

Previous Article

ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ

Next Article

Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *