Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΟΣ ΟΙΣΤΡΟΣ

0 σχόλια Share:

 

 

Στην κατεύθυνση των κατηγοριών κατά της Μόσχας για την δηλητηρίαση του πρώην πράκτορα της Ρωσίας  Σκριπάλ και της κόρης του, πέραν των ΗΠΑ, 14 χώρες μαζί με Ουκρανία και Καναδά αποφάσισαν να απελάσουν Ρώσους διπλωμάτες.

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ πριν από την σύνοδο Ε.Ε.-Τουρκίας στην Βάρνα, δήλωσε πως ¨14 από τις 28 χώρες της Ε.Ε. για να δείξουν την αλληλεγγύη τους προς το Λονδίνο αποφάσισαν να απελάσουν Ρώσους διπλωμάτες¨. Ο Τουσκ ανέφερε πως στις επόμενες μέρες υπάρχει η πιθανότητα να γίνουν και άλλα βήματα κατά της Ρωσίας.

Οι χώρες μέλη της Ε.Ε. που  μέχρι τώρα ανακοίνωσαν πως θα απελάσουν Ρώσους διπλωμάτες, είναι οι εξής:

Πολωνία: 4

Λιθουανία: 3

Λετονία: 1

Ολλανδία: 2

Γαλλία: 4

Δανία: 2

Τσεχία: 3

Εσθονία: 1

Γερμανία: 4

Ιταλία: 2

Φιλανδία: 1

Ρουμανία: 1

Στην ανακοίνωση που έγινε από το υπουργείο Προεδρίας της Ουκρανίας αναφέρεται πως ¨Σχετικά με την επίθεση με χημικά που έγινε στο Σολσμπερι και στην κατεύθυνση της αλληλεγγύης μας προς την Αγγλία και τους διατλαντικούς συμμάχους μας, αποφασίσαμε να απελάσουμε 13  Ρώσους διπλωμάτες. Επίσης όπως είναι γνωστό οι διπλωματικές μας σχέσεις με την Ρωσία έχουν ανασταλεί¨.

Παρόμοια απόφαση πήρε και ο Καναδάς. Η Κρίστι Φριλάντι-υπουργός εξωτερικών του Καναδά, ανακοίνωσε πως αποφάσισαν να απελάσουν 4 Ρώσους διπλωμάτες, και δήλωσε πως ¨ Ως Καναδάς καταγγέλλουμε έντονα την εκ μέρους της Ρωσίας χρήση αερίου νεύρων στην Αγγλία. Είμαστε αλληλέγγυοι προς τον αγγλικό λαό και το Ηνωμένο Βασίλειο που είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος μας σε ΝΑΤΟ και G7.

https://tr.sputniknews.com/avrupa/201803261032788703-14ulke-rus-diplomat-sinirdisi-edecek/

26/3/2018

Σχ: Αυτοί που καταπίνουν αμάσητες τις ειδήσεις για τις τουρκικές βαρβαρότητες, τους έπιασε τώρα η πρεμούρα για τον Ρώσο πράκτορα…

Previous Article

ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΠΑΕΙ !

Next Article

ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΩ ΤHN OIKONOMIA TOY ΤΑΓΙΠ, ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *