Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ ΠΑΕΙ !

No Comments Share:

 

 

O δημοσιογράφος Μουσταφά Χος κατέγραψε το πώς έγινε δεκτός στην Βουλγαρία ο Ερντογάν

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν μετέβη σήμερα στην  Βουλγαρία για την σύνοδο Τουρκίας-Ηγετών της Ε.Ε.  Ο δημοσιογράφος Μουσταφά Χος κατέγραψε λεπτομέρειες σχετικά με το ταξίδια αυτό που δεν θα παρουσιαστούν στο μεγάλο μέρος των ΜΜΕ της Τουρκίας.

Ο Χος στον λογαριασμό του στο Τουίτερ έγραψε πως ¨Τα φιλικά στον Ερντογάν ΜΜΕ θα περιγράψουν την σύνοδο Τουρκίας/Ε.Ε. ως μια κατάκτηση αλλά εγώ ας γράψω ποια είναι η αλήθεια¨ και κοινοποίησε ένα κείμενο και μια φωτογραφία από εκεί.

¨Στην Βουλγαρία υπάρχουν διαδηλώσεις κατά του Ερντογάν Στην Βάρνα και στον περίγυρο υπάρχουν πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας, αλλά παρόλα αυτά αναρτήθηκε πανό που γράφει ¨Ερντογάν είσαι ανεπιθύμητος¨.

Ο Ερντογάν υπάρχει και σε βουλγαρικές εφημερίδες. Αυτήν την είδηση όμως δεν την βρίσκεις πουθενά στην Τουρκία. Διότι είναι πολύ περίεργες οι λεπτομέρειες.

Εφημερίδα ερεύνησε τον λόγο για τον οποίο ο Ερντογάν μετέβη με δύο αεροπλάνα. Η εφημερίδα γράφει πως ο Ερντογάν επειδή φοβάται πως θα τον δηλητηριάσουν στα ταξίδια του,  μεταφέρει και ειδική ομάδα δοκιμαστών φαγητών.  Η εφημερίδα γράφει πως η πρώτη δουλειά αυτής της ομάδας είναι να δοκιμάζουν πρώτοι αυτοί τα φαγητά που θα φάει ο Ερντογάν¨

 

https://www.artigercek.com/bulgaristan-gazetesi-erdogan-zehirlenmekten-korkuyor

26/3/2018

Previous Article

ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ

Next Article

ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΑΝΤΙΡΩΣΙΚΟΣ ΟΙΣΤΡΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *