Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ¨ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ !

No Comments Share:

 

 

Μέτρα στην Γερμανία για τη παρενόχληση κατά των γυναικών στην πρωτοχρονιά !

Ανακοινώθηκε πως στο πάρτι που θα οργανωθεί στο Βερολίνο την βραδιά της 31/12,  για πρώτη φορά θα υπάρχει και ¨ασφαλής περιοχή¨ για γυναίκες.

Στις προετοιμασίες που γίνονται για τον εορτασμό της πρωτοχρονιάς στην διάσημη Πύλη του Βραδεμβούργου στο Βερολίνο, ετοιμάζεται και ¨ασφαλής περιοχή¨ για γυναίκες. Αυτό είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στον εορτασμό αυτό στον οποίο μετέχουν εκατοντάδες χιλιάδες άτομα. Γυναίκες οι οποίες θα δέχονται επίθεση η θα αισθάνονται κίνδυνο επίθεσης θα μπορούν να έχουν στήριξη στην  ¨ασφαλή περιοχή¨ που θα έχει υπό τον έλεγχο του ο Γερμανικός Ερυθρός Σταυρός¨.

Πολλά άτομα ανέφεραν πως αντί να φυλακίζονται οι δράστες, φυλακίζονται οι γυναίκες και ότι αυτό συνιστά διάκριση σε βάρος των γυναικών.

Επίσης φέτος στην περιοχή απαγορεύτηκαν οι μεγάλες τσάντες και τα αλκοολούχα ποτά.

Πριν από δύο έτη στους εορτασμούς για την πρωτοχρονιά στην Κολονία, πολλές γυναίκες είχαν δεχθεί επίθεση. Μάλιστα αναφερόταν πως εκατοντάδες γυναίκες δέχτηκαν επιθέσεις από μετανάστες. Οι ισχυρισμοί αυτοί ισχυροποίησαν το αντιμεταναστευτικό κίνημα στην Γερμανία, στην οποία μόνο το 2015, μετέβησαν εκεί 1,1 εκ. μετανάστες.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/almanyada-yilbasi-tacizine-karsi-onlem-turkiyede-olsa-408839.html

29/12/2017

Σχ: Προσέξτε κατάντια της χώρας. Με απόλυτη την ευθύνη της γερμανικής ηγεσίας κάλεσαν τους πάντες  και τώρα μη μπορώντας να ελέγξουν τα ανεξέλεγκτα, αρχίζουν κανονικές πρακτικές ισλαμικών χωρών. Ξεχωριστοί χώροι για γυναίκες, απαγόρευση αλκοολούχων ποτών κ.α. ;

Του χρόνου να επιβάλλουν και την μπούρκα στις γυναίκες που θα πάνε εκεί, για να μην προκαλούνται κάποιοι…

REFUGEES WELCOME GERMANY…

Previous Article

ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΟ…

Next Article

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *