Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ISIS ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ…

No Comments Share:

Κατηγορία σοκ από το Ιράκ κατά της Αγγλίας σχετικά με την ISIS !

irak-8217-tan-ingiltere-8217-ye-sok-isid-suclamasi_h72128

Iσχυρισμός που θα ταράξει τα νερά από το Ιράκ κατά της Αγγλίας. Ο ιρακινός στρατός υποστήριξε πως στην περιοχή Ελ Ανμπάρ κατέρριψε δύο αγγλικά αεροσκάφη που μετέφεραν όπλα στους τρομοκράτες της ISIS.

 O Χακέμ Ελ Ζαμελί-πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας του ιρακινού κοινοβουλίου, απεύθυνε εντυπωσιακούς ισχυρισμούς κατά των ΗΠΑ που ηγούνται του συνασπισμού που συγκρούεται με την ISIS όπως και κατά του ισχυρού εταίρου της, της Αγγλίας.

Σύμφωνα με είδηση που μεταδόθηκε από ιρακινά και ακολούθως αμερικανικά ΜΜΕ, σε δήλωση που έκανε ο Ελ Ζαμελί, ανέφερε πως ο ιρακινός στρατός κατέρριψε στην  περιοχή Ελ Ανμπάρ δύο αγγλικά αεροσκάφη που μετέφεραν όπλα στους τρομοκράτες της ISIS.  O Eλ Ζαμελί δήλωσε : ¨ Η Επιτροπή Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας του ιρακινού κοινοβουλίου, απόκτησε φωτογραφίες από δύο καταρριφθέντα αγγλικά αεροσκάφη που μετέφεραν όπλα στην ISIS. Το ιρακινό κοινοβούλιο ζήτησε από το Λονδίνο μια δήλωση για αυτό το θέμα¨.

Ο Ελ Ζαμελί ανέφερε πως ως κυβέρνηση τους μεταδίδονται τακτικά πληροφορίες από τον κόσμο και από τις δυνάμεις ασφαλείας της περιοχής Ελ Ανμπάρ, προσθέτοντας πως με βάση τις πληροφορίες αυτές, αεροπλάνα του συνασπισμού στον οποίο ηγούνται οι ΗΠΑ, προσγειώνονται σε περιοχές που είναι υπό τον έλεγχο της ISIS μεταφέροντας οπλική βοήθεια. Ο Ελ Ζαμελί υποστήριξε πως οι ΗΠΑ επιθυμούν την συνέχιση του χάους στην Κερμπέλα και στην Ελ Ανμπάρ που είναι κοντά στην Βαγδάτη και ότι μη θέλοντας να λήξει η κρίση με την ISIS, χάρες του συνασπισμού των ΗΠΑ παρέχουν οπλική βοήθεια στην ISIS.Επίσης σύμφωνα με ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν σε αμερικανικά ΜΜΕ, άλλοι Ιρακινοί αξιωματούχοι ανέφεραν πως σε περιοχές που είχαν καταληφθεί από την ISIS και ακολούθως απελευθερώθηκαν, βρέθηκαν όπλα και πυρομαχικά από τις ΗΠΑ, από ευρωπαϊκές χώρες και από το Ισραήλ.

Εφ. Γιουρτ  24/2/2015

Previous Article

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Next Article

ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *