Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΡΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ…

No Comments Share:

H Συρία κατέλαβε στην Κουσέιρ στρατιωτικό όχημα που ανήκουν στο Ισραήλ

Οι συριακές δυνάμεις που χτες μετά από μια επιτυχημένη επιχείρηση κατέλαβαν την στρατηγικής σημασίας πόλη Κουσέϊρ, χτες κατέλαβαν και στρατιωτικό όχημα που ανήκει στο Ισραήλ.

Ο συριακός στρατός μετά από επιτυχημένη επιχείρηση που διήρκεσε ένα μήνα, κατέλαβε χτες την πόλη Κουσέιρ της Χομς. Έστω και αν μέχρι τώρα υπάρχουν κατά τόπους συγκρούσεις, το κέντρο της πόλης έχει περάσει στον έλεγχο του στρατού.

Μια εικόνα όμως που αποκαλύφθηκε δείχνει τον βαθμό της εμπλοκής τους Ισραήλ στον πόλεμο στην Συρία. Σύμφωνα με είδηση που δημοσιεύτηκε στο λιβανέζικο κανάλι Ελ Μαγεντίν, συριακές στρατιωτικές δυνάμεις που μπήκαν στην Κουσέιρ, συνέλαβαν ισραηλινό στρατιωτικό όχημα που είχε δοθεί στους αντάρτες.

Είχε αποκαλυφθεί πως το Ισραήλ, παλιότερα είχε περιθάλψει αντάρτες που είχαν τραυματιστεί πολεμώντας κατά της κυβέρνησης της Δαμασκού, και αργότερα τους είχε στείλει ξανά στον πόλεμο. Το Ισραήλ που έστησε στα υψώματα του Γκολάν νοσοκομείο εκστρατείας για τους μαχητές του ÖSO, στις αρχές του Μαΐου είχε πραγματοποιήσει επίθεση σε στόχους στην Δαμασκό, με την δικαιολογία πως η κυβέρνηση της Δαμασκού βοήθησε με όπλα την αντιστασιακή οργάνωση Χεζμπολλάχ.

……………..

Haber.sol.org 20/5/2013

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ

Next Article

ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΖΕΓΚΙΖ ΟΜΕΡ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΙΛΛΕΤ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *