Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Σιχαμένε γιέ λευκών, γιε του φιδιού, γιε αστυνομικών… !¨

1 Comment Share:

Ένας νεαρός Γάλλος μουσουλμάνος και γιος αστυνομικών, κατέθεσε μήνυση αφού δέχτηκε επίθεση από γνωστούς του επειδή ανέβασε σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες του που τον έδειχναν να γιορτάζει τα Χριστούγεννα.

Το θύμα, ηλικίας 20 ετών, αρχικά δέχτηκε ένα απειλητικό μήνυμα από έναν γνωστό του που είδε τη φωτογραφία του χριστουγεννιάτικου δείπνου: «Σιχαμένε γιε λευκών, γιε του φιδιού, γιε αστυνομικών… Θα σου δείξω ποιος είναι ο πραγματικός Άραβας».

Ο αποστολέας του μηνύματος γνωριζόταν με τον 20χρονο από το σχολείο και από την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα.

Ταραγμένος, ο νεαρός θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση και πήγε στο ραντεβού που του έκλεισε ο γνωστός του. Εκεί όμως τον περίμεναν πέντε άτομα που τον ξυλοκόπησαν και τον απείλησαν να μην καλέσει την αστυνομία.

«Του είχαν στήσει ενέδρα», είπε η μητέρα του θύματος, που είναι αξιωματικός της δικαστικής αστυνομίας. «Η υπόθεση αυτή δεν μπορεί να μείνει χωρίς συνέχεια. Αυτή είναι ρατσιστική συμπεριφορά. Είναι απαράδεκτο, στον 21ο αιώνα. Ο κανένας είναι ελεύθερος να γιορτάζει ό,τι θέλει και όπως το αισθάνεται», πρόσθεσε.

Kathrimerini.gr

Σχ. Κάποιοι δηλαδή, είναι στην Γαλλία με όλα τα βοηθήματα που συνεπάγεται αυτό κι από πάνω βρίζουν τους Γάλλους και δέρνουν αυτούς που πλησιάζουν τον χριστιανικό τρόπο ζωής…

Previous Article

¨Εμείς είμαστε έτοιμοι να συνομιλήσουμε, υπό τον όρο να σέβονται το δυναμικό μας¨…

Next Article

Μύρτιλο και σημαίες της ¨Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Εδώ που τα λέμε και το αντίστροφο να συνέβαινε, πάλι αντιδράσεις θα υπήρχαν. Άλλο όμως αντιδράσεις και άλλο ξυλοφόρτωμα. Κατά τα άλλα σε λίγες μέρες μπαίνουμε στο 2021 και το σκοτάδι σιγά σιγά απλώνεται παντού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *