Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΑ ¨ΑΔΕΡΦΙΑ¨ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

No Comments Share:

Φριχτή επίθεση από το ¨Μέτωπο Νούσρα¨ : Βίασαν κορίτσι χριστιανών, μπροστά στην οικογένεια της…

Μέλη του ¨Μετώπου Νούσρα¨ που μάχονται για την σαρία στην Συρία (σημ. μεταφρ : αντικαθεστωτικοί κατσαπλιάδες) , βίασαν και βασάνισαν ένα νέο κορίτσι χριστιανών μπροστά στα μάτια της οικογένειας της

Χτες στο νοσοκομείο της συριακής πόλης Χασεκέ μεταφέρθηκε ένα νέο κορίτσι χριστιανικής οικογένειας. Το κορίτσι λόγω αιμορραγίας ορθού και εσωτερικής αιμορραγίας βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση. Το κορίτσι που έφερε κοψίματα και μώλωπες σε όλο της το σώμα, είχε υποστεί βιασμό από την συμμορία των οπαδών της σαρίας ¨Μέτωπο Νούσρα¨, μπροστά στα μάτια της οικογενείας της. Αναφέρεται πως το σώμα του κοριτσιού ήταν διάτρητο από χρήση μυτερών αντικειμένων.

Σύμφωνα με τη Xeber 24 , το κορίτσι έπεσε σε αυτή την κατάσταση πριν από 3 μέρες. Και νωρίτερα είχε ανακοινωθεί πως στην πόλη Χασεκέ όπου ζούνε 25 χιλιάδες χριστιανοί, αρκετοί ιερείς απήχθησαν και βασανίστηκαν από το Μέτωπο Νούσρα. Αναφέρεται πως οι μαχητές του Νούσρα εμποδίζουν δια της βίας ακόμη και την ανθρωπιστική βοήθεια που καταφθάνει στην πόλη. Η χριστιανική κοινότητα στην Χασεκέ, τονίζει πως δεν υπάρχει ασφάλεια για την ζωή τους εκεί.

 Haber.sol.org  19/1/2013

Σχ : Υποκείμενα σαν κι αυτούς βοηθά ο Ερντογάν, το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία και ο συρφετός των ¨Δυτικών Δημοκρατιών¨.

Previous Article

ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Ε.Π.Α.Θ. ΡΟΔΟΠΗΣ-ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ

Next Article

KATAΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ¨ΠΡΟΞΕΝΙΚΟ¨ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕΤΣΕΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *