Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κράτος, όχι προτεκτοράτο της Ε.Ε…..

0 σχόλια Share:

Η Ουγγαρία για να εμποδίσει τους 500 μετανάστες που με λουλούδια στα χέρια έφτασαν από τη Σερβία για να μπουν στη χώρα, έκλεισε τη συνοριακή της πύλη

Όταν περίπου 500 μετανάστες οι οποίοι θέλοντας να περάσουν στη δυτική Ευρώπη έφτασαν από τη Σερβία στα σύνορα, η Ουγγαρία έκλεισε τα κοινά τους σύνορα.
Το Πρακτορείο Ειδήσεων Ματζαρ (ΜΤΙ) στην είδηση του αναφέρει πως μία ομάδα 500 ατόμων μεταξύ των οποίων βρίσκονται γυναίκες και παιδιά έφτασαν στη συνοριακή πύλη Κελεμπια μεταξύ Σερβίας και Ουγγαρίας.
Οι μετανάστες που θέλουν να περάσουν στη δυτική Ευρώπη αναφέρεται πως περιμένουν με λουλούδια από τους αρμόδιους Ούγγρους, να ανοίξουν τη συνοριακή πύλη.
Στην ανακοίνωση που έγινε από την Αστυνομική Διεύθυνση της περιοχής Μπαξ Κισκουν της Ουγγαρίας αναφέρεται πως η συνοριακή πύλη έκλεισε λόγω της άφιξης πολλών μεταναστών.

Τα μέτρα που έχει πάρει η Ουγγαρία ενάντια στους μετανάστες

Η Ουγγαρία στα πλαίσια των μέτρων που έχουν ληφθεί ενάντια στους μετανάστες, με στήριξη από την ομάδα χωρών του βίσεγκραντ (Τσεχία Πολωνία και Σλοβακία) μετέφερε στα σύνορα της ενισχύσεις με στρατό και αστυνομία.
Η Ουγγαρία για να σταματήσει τις μεταναστευτικές ροές στα σύνορα με την Σερβία και την Κροατία έστησε φράχτη με αγκαθωτό συρματόπλεγμα, κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις συνοριακές περιοχές και αύξησε τις ποινές για τις παράνομες εισόδους.
Με νόμο που ψηφίστηκε στο κοινοβούλιο καθίσταται υποχρεωτικό οι μετανάστες (μεταξύ των οποίων υπάρχουν και παιδιά) που έχουν υποβάλει αίτημα ασύλου να κρατούνται υποχρεωτικά σε στρατόπεδα τα οποία συστάθηκαν στα σύνορα, ενώ είχε ανακοινώσει πως όλοι οι μετανάστες που θα συλλαμβάνονται εντός της χώρας θα αποβάλλονται εκτός των συνόρων της Ουγγαρίας τα οποία είναι καλυμμένα με αγκαθωτό συρματόπλεγμα.

https://tr.sputniknews.com/avrupa/202002061041347943-macaristan-ellerinde-ciceklerle-sirbistandan-gelen-500-siginmacinin-girisini-engellemek-icin-sinir/

6/2/2020

Previous Article

Ανακοίνωση κατοίκων Μόριας : Υφιστάμεθα μία πρωτοφανή βία και εγκληματικότητα

Next Article

Εκπρόσωπος του Ταγίπ : ¨Προχωράμε σε γεωτρήσεις σε περιοχές που συμφωνήσαμε με τη Λιβύη¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *