Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

0 σχόλια Share:

Μεγάλη αύξηση στην ασύντακτη μετανάστευση από Ελλάδα προς Βουλγαρία

Το υπουργείο Εσωτερικών της Βουλγαρίας ανακοίνωσε πως το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μια μεγάλη αύξηση στην ροή της ασύντακτης μετανάστευσης, από την μεριά των συνόρων με την Ελλάδα.

Σε δήλωση που έκανε σχετικά με το θέμα ο Στόγιαν Μαντατζίεφ- Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής της πόλης Σμόλιαν, ανέφερε πως στο διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου 2018, προσπάθησαν να εισέλθουν πάνω από 2.000 λαθρομετανάστες, οι οποίοι συνελήφθησαν και στάλθηκαν πίσω.
Ο Μαντατζίεφ ανέφερε πως σε σχέση με πέρσι η αύξηση είναι 5 φορές επάνω. Ο Μαντατζίεφ ανέφερε πως η παράνομη διέλευση των συνόρων συνιστά βαρύ αδίκημα , είπε πως έχουν πάρει αποφασιστικά μέτρα απέναντι σε αυτά τα αδικήματα και ότι διεξάγουν ευρείες επιχειρήσεις στα σύνορα με Ελλάδα και Τουρκία.
Από την άλλη με σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών στο διάστημα από τον Ιανουάριο ως τον Αύγουστο του 2018, κατά τις επιχειρήσεις ενάντια στην λαθρομετανάστευση , εντοπίστηκαν 1453 αλλοδαποί που είχαν εισέλθει παράνομα στην χώρα και συνελήφθησαν. Κατά την ίδια περίοδο σ 2.008 αλλοδαπούς δόθηκε το στάτους του ¨πρόσφυγα¨ ή ¨περί ανθρωπιστικών λόγων¨.
Η Βουλγαρία που για να αντιμετωπίσει την λαθρομετανάστευση, έστησε συρμάτινο φράχτη 274 χλμ  στα σύνορα με την Τουρκία, βιώνει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στην προστασία των συνόρων που έχει με την Ελλάδα που επίσης είναι όπως και η ίδια μέλος της ΕΕ.

Σύμφωνα με την επίσημη στατιστική της Βουλγαρίας, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που κρατούνται στην Βουλγαρία σε στρατόπεδα σε συνθήκες ελεγχόμενης ελευθερίας, είναι κάτω από 600

https://www.sondakika.com/haber/haber-yunanistan-dan-bulgaristan-a-dogru-duzensiz-gocte-11297742/

4/10/2018

Previous Article

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΟΥ ΑΡΜΕΝΙΟΥ…

Next Article

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *