Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει

0 σχόλια Share:

Έκανε την σύζυγο του αντιπρόεδρο, λογόκρινε το κανάλι που του άσκησε κριτική… Μήνυμα ¨προεδρικού συστήματος¨ από τον Αλίεφ προς την Τουρκία

47

 

Ο πρόεδρος της δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ, αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα που πρόκειται να γίνει στην Τουρκία. Ο Αλίεφ ήρθε και στην επικαιρότητα της Τουρκίας όταν έκανε την σύζυγο του Μιχριμπάν Αλίεβα πρώτη αντιπρόεδρο του κράτους.

Ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ-υπουργός ενέργειας και Φυσικών Πόρων που μετέβη στο Αζερμπαϊτζάν για την 3η υπουργική σύνοδο της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Νότιου Ρεύματος, έγινε δεκτός και από τον πρόεδρο της δημοκρατίας Ιλχάμ Αλίεφ.

Ο Αλίεφ αναφερόμενος στο ¨δημοψήφισμα για το προεδρικό σύστημα¨ που θα γίνει στην Τουρκία στις 16 Απριλίου, δήλωσε πως ¨Είμαι σίγουρος πως το δημοψήφισμα θα περάσει πολύ καλά. Ο τουρκικός λαός θα εκφράσει την θέληση του και από τώρα και μετά η Τουρκία θα αρχίσει μια νέα και πιο σταθερή περίοδο της ζωής της¨.

ΑΛΜΠΑΪΡΑΚ: ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

Ο Αλμπαϊράκ μετέφερε στο Αλίεφ τα χαιρετίσματα του προέδρου της Δημοκρατίας Ερντογάν και ευχήθηκε να αποβεί σε καλό η τοποθέτηση στην θέση του πρώτου αντιπροέδρου της χώρας της Μιχριμπάν Αλίεβα-συζύγου του Ιλχάμ Αλίεφ.

ΔΙΟΡΙΣΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

Στο Αζερμπαϊτζάν που κυβερνείται από ένα σύστημα ημιπροεδρικό, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ιλχάμ Αλίεφ είχε διορίσει ως πρώτη αντιπρόεδρο της  σύζυγο του Μιχριμπάν Αλίεβα. Όταν μάλιστα ο παρουσιαστής του τουρκικού FoxTV Φατίχ Πορτακάλ επέκρινε την πράξη αυτή, με λογοκρισία σταμάτησε η εκπομπή του καναλιού αυτού στο Αζερμπαϊτζάν.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/dunya/683285/Esini_yardimcisi_yapti__elestiren_kanali_sansurledi…_Aliyev_den_Turkiye_ye__baskanlik__mesaji.html
23/2/2017

Previous Article

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΙΜΙΑ

Next Article

ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ-ΓΚΕΣΤΑΠΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *