Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ¨ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑ¨, Η ΕΛΛΑΔΑ ;

No Comments Share:

 

Αυστρία: ¨Η Τουρκία να σταματήσει τις κατασκοπικές της δραστηριότητες¨

Η υπηρεσία Πληροφοριών της Αυστρίας ανακοίνωσε πως το τουρκικό κράτος ανακατεύεται στα εσωτερικά της τουρκικής κοινότητας της χώρας. Ο Γκρίντλινγκ-ο επικεφαλής της υπηρεσίας αυτής ζήτησε η Τουρκία να σταματήσει τις κατασκοπικές της δραστηριότητες στην Αυστρία.

Η συνεχιζόμενη κρίση ανάμεσα στην Άγκυρα και στην κυβέρνηση της Βιέννης μπήκε σε  νέο στάδιο.  Στην έκθεση της Υπηρεσίας Προστασίας Συντάγματος και Αντιτρομοκρατικού Αγώνα (BVT)  εκφράζεται ανησυχία για τις δραστηριότητες του τουρκικού κράτους.

Την αναφορά ανακοίνωσε ο πρόεδρος της BTV ο Πήτερ Γκρίντλινγκ, που δήλωσε πως η Άγκυρα επιχείρησε να αποκτήσει ισχύ πάνω στους τουρκικούς φορείς της χώρας.  Ο Γκρίντλινγκ ανέφερε πως χρησιμοποιήθηκε η τουρκική κοινότητα, μέσω των συλλόγων της και είπε πως ¨Η Τουρκία κυνηγώντας τους πολιτικούς της αντιπολίτευσης επιχειρεί να τους εντοπίσει¨.

Ο πρόεδρος της υπηρεσίας Πληροφοριών ανέφερε πως κατά το τελευταίο διάστημα αυξάνονται οι προσπάθειες του τουρκικού κράτους να κάνει κατασκόπους του Τούρκους πολίτες και ζήτησε από την  Άγκυρα να σταματήσει αυτές τις δραστηριότητες.

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΣΚΕΤΑΙ ΠΙΕΣΗ ¨ΓΙΝΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ¨

Αναφέρεται πως όταν τουρκικής καταγωγής πολίτες πάνε στην Τουρκία, παρακολουθούνται με μεθόδους υπηρεσίας Πληροφοριών και αργότερα τους πιέζουν λέγοντας τους ¨Όταν επιστρέψεις στην Αυστρία θα είσαι δικός μας πράκτορας¨. Ο Γκρίντλινγκ ανέφερε πως οι συγκεκριμένες μέθοδοι εμποδίζουν την ένταξη της τουρκικής κοινότητας.

………………..

Στις αρχές του Ιουνίου ο πρωθυπουργός της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κούρτζ στα πλαίσια του αγώνα ενάντια στο ¨πολιτικό ισλάμ¨, ανακοίνωσε πως θα απελάσει 60 ιμάμηδες που σχετίζονται με το τουρκικό κράτος και τις οικογένειες τους. Ο Κουρτζ ανακοίνωσε επίσης πως θα κλείσει 7 τζαμιά, ενώ εντύπωση προκάλεσε πως η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από το περιστατικό με τα παιδιά που τους είχαν βάλει στρατιωτικές στολές μέσα στα τουρκικά τζαμιά.

Τα μέτρα αυτά που πήρε η Αυστρία κατά των δραστηριοτήτων του καθεστώτος Ερντογάν, αντιμετώπισαν σκληρή αντίδραση από το ΑΚΡ. Ο ΠτΔ Ερντογάν μνημονεύοντας το όνομα του Κουρτζ είχε απειλήσει με την φράση ¨Αυτή η μαθητεία σου, αυτή η συμπεριφορά σου, μπορεί να σου επιφέρει πολλά¨.

Μετά από αυτή την ξεκάθαρη στοχοποίηση του Κουρτζ από τον Ερντογάν, οπαδοί του ΑΚΡ είχαν αρχίσει να δημοσιεύουν απειλές θανάτου κατά του Κουρτζ στα σόσιαλ μίντια

Μετά από τις εκλογές της 24/6, αναζωπυρώθηκαν οι συζητήσεις στην Αυστρία γύρω από το καθεστώς Ερντογάν. Ο Ερντογαν στις εκλογές που έγιναν, στην Αυστρία πήρε μεγαλύτερο ποσοστό σε σχέση με τις άλλες χώρες και βγήκε πρώτος. Στην Αυστρία ο Ερντογάν πήρε 72% , ενώ ιδιαίτερα τα δεξιά κόμματα έθεσαν το ερώτημα ¨Αφού αυτοί που ψήφισαν τον Ερντογάν, πιστεύουν πως το καθεστώς του είναι τόσο καλό, τότε γιατί ζούνε στην χώρα μας;¨.

https://anfturkce.net/avrupa/avusturya-tuerkiye-ajanlik-faaliyetlerinden-vazgecsin-110142

29/6/2018

Σχ: Η Αυστρία αντιδρά στα πρακτοριλίκια της Τουρκίας μέσα στην επικράτεια της. Η Ελλάδα; Να σας πούμε κάτι που το έχουμε γράψει ξανά. Μιλώντας πριν από όχι πολλά χρόνια με διευθυντή του ΥΠΕΞ-Ξάνθης, όταν του είπαμε για τους Τούρκους πράκτορες που αλωνίζουν στην Θράκη, ξέρετε τι μας είπε ; 

¨Ε ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ; ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ¨….

Άρα φίλοι μου, το πρόβλημα δεν είναι η Τουρκία, το πρόβλημα είναι το ανθελληνικό ελληνόφωνο κράτος…

Previous Article

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ !

Next Article

OΛΛΑΝΔΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ : Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΧΩΡΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *