Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

1 Comment Share:

 

 

Απόφαση σκάνδαλο στην Γερμανία σχετικά με τοποθέτηση σταυρού στις πόρτες…

Συζητήσεις προκάλεσε στην Γερμανία  η απόφαση του Σόντερ-πρωθυπουργού της περιφέρειας Μπαβιέρα, να κρεμαστεί σταυρός στις πόρτες των επίσημων υπηρεσιών

Ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας Γενς Σπαχν, αντέδρασε σκληρά κατά των στελεχών των εκκλησιών που κατηγόρησαν την απόφαση να τοποθετηθούν σταυροί στα επίσημα κτίρια της Μπαβιέρα. Ο Σπάχν προειδοποίησε τους θρησκευτικούς ηγέτες να μην καθιστούν τον σταυρό όργανο πολιτικών επιδιώξεων και πρόσθεσε πως αυτή τους η συμπεριφορά είναι ¨ενοχλητική¨.

¨Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΑΣ¨

…….. Ο Μάρκους Σόντερ-πρωθυπουργός και μέλος του κόμματος CSU σε δήλωση που έκανε ανέφερε πως ο σταυρός είναι ¨βασικό σύμβολο της ταυτότητας και του τρόπου ζωής της Μπαβιέρα¨.

Νομικοί σύμβουλοι της εκκλησίας επέκριναν αυτή την απόφαση του Σόντερ λέγοντας πως ¨Βλάπτεται η αρχή της αμεροληψίας του κράτους¨ και ότι ¨Ο σταυρός δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για κακό για πολιτικού σκοπούς¨.

……………..

Ο Ράινχαρντ Μαρξ-Πρόεδρος της Συνόδου Γερμανών Καθολικών Επισκόπων, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό της Μπαβιέρα Μάρκους Σόντερ πως ¨χρησιμοποιεί την θρησκεία ως όχημα¨ και ¨κάνει διακρίσεις στους ανθρώπους¨

https://www.yeniakit.com.tr/haber/almanyadan-skandal-hac-karari-kapilara-461554.html

8/5/2018

Previous Article

ΤΑΜΑΜ-ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Next Article

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΚΟ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *