Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΑΜΑΜ-ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

No Comments Share:

 

H Τουρκία αγάπησε το σύνθημα ΤΑΜΑΜ

Μετά από την δήλωση του Ερντογάν που είπε πως ¨αν ο κόσμος πει φτάνει, θα αποσυρθούμε¨ , στα σόσιαλ μίντια περισσότερα από 1,5 εκ άτομα κοινοποίησαν την λέξη ΤΑΜΑΜ (σημ. μεταφρ: φτάνει ή εντάξει), ενώ από διάφορες περιοχές της χώρας άρχισαν να εμφανίζονται εικόνες με διάφορα ΤΑΜΑΜ.
Στην ιατρική σχολή του Τσεράχπασά, σχηματίστηκε με κεριά η λέξη ΤΑΜΑΜ. Την φωνογραφία κοινοποίησε ο φωτογράφος Ρασίτ Τουκέλ από τον λογαριασμό του στο τουίτερ

Η δήλωση του Ερντογάν είχε τον αντίκτυπο της όχι μόνο στα σόσιαλ μίντια αλλά και στους δρόμους της περιοχής Καντίκιοϊ στην Κωνσταντινούπολη. Στο Καντίκιοϊ πραγματοποιήθηκε πορεία με το σύνθημα ΤΑΜΑΜ.

Η πρώτη πορεία-ταμάμ έγινε επί της λεωφόρου Μπαχαρίγιε. Η άλλη πορεία-ταμάμ, άρχισε μπροστά από το αθλητικό κέντρο  Τζαφέραγά του Καντίκιοϊ στις 19:00. Η αστυνομία επιτέθηκε στην πορεία στην λεωφόρο Σερασκέρ. Αντέδρασαν οι έμποροι εκεί και οι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν. Οι έμποροι μετά από την απομάκρυνση των αστυνομικών πρόσφεραν τσάι σε αυτούς που έκαναν πορεία –ταμάμ. Η αστυνομία αργότερα συνέλαβε κάποιους από τους διαδηλωτές, άλλους στα γύρω στενά και άλλους εκεί που καθόταν. Συνελήφθησαν 10 άτομα και μεταφέρθηκαν στο Α.Τ. της Προβλήτας.

http://haber.sol.org.tr/turkiye/turkiye-t-m-m-sloganini-sevdi-237048
8/5/2018

Previous Article

H Τουρκία κοιμάται, το δολάριο δεν κοιμάται

Next Article

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *