Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

28/12/2011 ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΟΥΛΟΥΝΤΕΡΕ…

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Έξι χρόνια πέρασαν από την σφαγή του Ρομπόσκι: Θυμάστε αυτήν την δήλωση του Ερντογάν ;

Ακριβώς 6 έτη πέρασαν από την σφαγή του Ρομπόσκι. Σε αυτά τα έξι χρόνια, ούτε ένας υπεύθυνος δεν προσήχθη ενώπιον δικαστηρίου. Και ο λόγος για τον οποίο έγινε αυτό είναι η δήλωση του Ερντογάν που είχε πει τότε πως ¨Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις τέλεσαν με ειλικρινή τρόπο τα καθήκοντα τους.

Ακριβώς έξι χρόνια πέρασαν από την σφαγή του Ρομπόσκι…

Στις 28/12/2011 34 Τούρκοι πολίτες οι περισσότεροι εκ των οποίων ανήλικοι βομβαρδίστηκαν και σκοτώθηκαν από αεροσκάφη των ΤΕΔ, κοντά στο Ρομπόσκι της επαρχίας Ουλούντερε του νομού Σιρνάκ.

Τα αιτήματα των οικογενειών των θυμάτων που για έξι χρόνια αγωνίζονται να δικαστούν οι υπεύθυνοι της σφαγής, αγνοούνται από τα μέλη του ΑΚΡ και τον Ερντογάν που μετά από την σφαγή τότε δήλωσε ¨Υπάρχει δεν υπάρχει Ουλούντερε, μην ταράσσετε την γαλήνη του κόσμου¨.

Οι ΤΕΔ τέλεσαν ειλικρινά τα καθήκοντα τους

Μετά από την σφαγή από τα αεροσκάφη 34 πολιτών, αντιδράσεις είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις του τότε πρωθυπουργού και σημερινού προέδρου της Δημοκρατίας Ερντογάν.

Η δήλωση εκείνη που φανερώνει το γιατί παρά το πέρασμα έξι ετών από την σφαγή, ακόμη δεν δικάστηκε κανείς, ήταν η εξής:

¨Μια ομάδα 30-40 ατόμων, άνθρωποι και μουλάρια. Από εκείνο το ύψος είναι δυνατόν να διακριθεί ; Είναι ο Αχμέτ ή μήπως ο Μεχμέτ; Είναι αδύνατον να γνωρίζεις. Οι ΤΕΔ τέλεσαν ειλικρινά τα καθήκοντα τους.

…………..

http://haber.sol.org.tr/toplum/roboski-katliaminin-uzerinden-alti-yil-gecti-erdoganin-bu-sozlerini-hatirliyor-musunuz-222843

28/12/2017

Σχ: 34 άνθρωποι , οι περισσότεροι εκ των οποίων ανήλικοι κομματιάστηκαν από βόμβες που έριξαν αεροσκάφη των ΤΕΔ, που τους πέρασαν λέει για μέλη του ΠΚΚ. Παρά το ότι ώρες νωρίτερα τους ανθρώπους εκείνους τους παρακολουθούσαν μη επανδρωμένα αεροσκάφη, πάλι τους βομβάρδισαν. Και ούτε ένας κερατάς δεν βγήκε να ζητήσει μια επίσημη συγγνώμη για αυτό το έγκλημα. Ούτε ένας δεν δικάστηκε…

Previous Article

ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ

Next Article

ΝΕΥΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *